Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΈπεσε θύμα ξυλοδαρμού η Ρούλα Πισπιρίγκου - Με μελανιές στο πρόσωπό της

Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού η Ρούλα Πισπιρίγκου – Με μελανιές στο πρόσωπό της

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» σχετικά με το πως είναι η ίδια καθώς οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της επιφάνειας για την τραγωδία στην Πάτρα είναι άκρως καταιγιστικές αφού συνελήφθη από τις Αρχές για τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού της και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ..

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ισχυρίστηκε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχτηκε χτυπήματα στα κρατητήρια τόσο στο πρόσωπό της όπου είδε πως έχει μπουνιές όσο και στα πλευρά της που είχε μελανιές ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως «Πονάει και είναι σε σοκ».

“Έχει φάει πάρα πολύ ξύλο από πολλούς αστυνομικούς. Σαν να λέμε ότι όποιος πέρναγε, έριχνε και μία. Όλοι ζητούσαν να μάθουν για ποιο λόγο το έκανε. Έχει χτυπήματα στα πλευρά, στο πρόσωπο, στην πλάτη, στο κεφάλι”, είπε ο Γιώργος Σόμπολος. “Αυτό που μου είπε η Ρούλα μου το επιβεβαίωσε η μητέρα της, που της έδειξε όλες τις μελανιές στα πλευρά, στο χέρι, στο κεφάλι, στα μάτια, της τράβαγαν τα μαλλιά και της έλεγαν “ομολόγησε”, πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Επίσης ανέφερε αρκετές φορές στον αέρα πως «Φοβόμαστε αρκετά», ενώ από την άλλη μίλησε και η αδερφή της ζωντανά η οποία έδειξε επίσης την ανησυχία της.

Δείτε το βίντεο:

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

«Το παιδί έχει δεχθεί μπουνιές στο πρόσωπο και έχει μελανιές στα πλευρά. Είδα το πρόσωπό της χτυπημένο. Δεν κοιμάται, δεν τρώει, φοβάται και πονάει πολύ. Μου είπε ότι της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν «π… ομολόγησε». Μου χτυπούσε το τζάμι και μου φώναζε «πάρε από εδώ, δεν αντέχω άλλο»

Τα πιο σημαντικά