Έπεσε θύμα bullying επειδή είχε αυτό το σημάδι στο πρόσωπο. Η απάντησή της; Πρέπει να την διαβάσετε!

10 Απριλίου, 2015 8:51 ΜΜ
More videos

Η 22χρονη επαγγελματίας χορεύτρια Cassandra Naud γεννήθηκε με ένα τεράστιο σημάδι κάτω από το αριστερό της μάτι και παρόλο που ικέτευε για μια επέμβαση προκειμένου να το ξεφορτωθεί, πλέον αρνείται λέγοντας πως είναι ευγνώμων για το μοναδικό παρουσιαστικό της καθώς την ξεχωρίζει από το πλήθος.

Το σημάδι όχι μόνο είναι τεράστιο, αλλά επίσης καλύπτεται από τρίχες και οιγονείς της φοβόντουσαν πως μια επέμβαση θα άφηνε το όμορφο προσωπάκι της κόρης τους γεμάτο ουλές.

2

3

4

«Το σημάδι είναι μέρος του εαυτού μου. Με κάνει μοναδική και δε με ξεχνούν εύκολα, πράγμα πολύ σημαντικό για την καριέρα που έχω διαλέξει.»

5

Ούτε της στάθηκε εμπόδιο στο να βρει την αληθινή αγάπη!

6

«Ένας ατζέντης μου είχε προτείνει να αφαιρώ το σημάδι από τις φωτογραφίεςμου, μέσω photoshop.»

7

«Στην αρχή συμφώνησα αν και σοκαρισμένη, όμως άλλαξα γνώμη.»

8

Δεν ήταν πάντα τόσο σίγουρη για τον εαυτό της και στο σχολείο συνέχεια την πείραζαν.

9

«Τα απαίσια σχόλιά τους μου έφερναν δάκρυα στα μάτια και ένιωθα άσχημη.»

10

«Οι καιροί όμως αλλάζουν, οπότε μην αγχώνεστε να φαίνεστε φυσιολογικοί. Μην αφήσετε κανέναν εκφοβιστή να σας σταματήσει από το να είστε περήφανοι για τη μοναδικότητά σας.»

12

13

14

15

16

*Και για αυτούς που θα παρατηρήσουν ότι το σημάδι μεταφέρεται από τη μία πλευρά στην άλλη, αυτό είναι το λεγόμενο mirroring. Συμβαίνει συχνά όταν χρησιμοποιείτε τη δεύτερη κάμερα του κινητού σας. Για περισσότερες πληροφορίες just google it!

instagram fanpage twitter people.com
Ακολουθήστε μας στο facebook: