Έπεσε στην αγκαλιά του: Λύγισε η Ναταλία Γερμανού με την έκπληξη στο πλατό «Γιατί μου το έκανες αυτό;»

22 Απριλίου, 20238:25 ΜΜ

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή σήμερα για την Ναταλία Γερμανού καθώς δέχθηκε ένα δώρο έκπληξη που είχε μεγάλη συμβολική σημασία για την παρουσιάστρια.

Λύγισε η Ναταλία Γερμανού με την έκπληξη

Η Ναταλία Γερμανού μετά το τέλος κάθε συνέντευξης στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» συνηθίζει να κάνει δώρα στους καλεσμένους της αλλά αυτήν την φορά οι ρόλοι αντιστράφηκαν καθώς ο καλεσμένος της και πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας της έκανε μια ευχάριστη και συμβολική έκπληξη.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας ανοίγοντας το δώρο της, αρχικά της έδωσε ένα καπέλο του ertflix και μια κούπα για τον καφέ της για να έρθει στην συνέχεια το σημαντικό δώρο. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ της είχε ετοιμάσει μια υπέροχη έκπληξη καθώς μέσα στο κουτί υπήρχε μια συλλογή με cd συναισθηματικής αξίας τα οποία είχαν συγκεντρωμένες όλες τις εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού στην ΕΡΤ. Από το αρχείο της ΕΡΤ συγκέντρωσαν όλες τις εκομπές του για να τις παραδώσουν στην κόρη του Ναταλία Γερμανού, και η παρουσιάστρια αποζητούσε εδώ και καιρό.

Η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη όταν αντίκρυσε το δώρο, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και βούρκωσε καθώς την συλλογή αυτήν την είχε ζητήσει παλιότερα από τον Κωνσταντίνο Ζούλα, ο οποίος και βρήκε τις εκπομπές αλλά δεν τις είχε πει τίποτα για να της κάνει την έκπληξη. Η Ναταλία την χαρακτήρισε την συλλογή αυτή ως ένα θησαυρό για την ίδια.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο βίντεο και την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού
Κ. Ζούλας σε Ν. Γερμανού: «Νομίζω ότι η ΕΡΤ σου ταιριάζει»
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News