Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Έπεσε» ο Αργυρός. Αναζητούν λύσεις τραγουδιστής και επιχειρηματίας

«Έπεσε» ο Αργυρός. Αναζητούν λύσεις τραγουδιστής και επιχειρηματίας

Ήταν αναμενόμενο. Μπορεί ο τραγουδιστής να φιγουράρει πολύ ψηλά στις θέσεις των ραδιφωνικών μεταδόσεων όμως στο μαγαζί που εμφανίζεται στην παραλιακή έχει κάνει «κοιλιά». Και αυτό φυσικά δικαιολογείται απόλυτα.

Αφενός γιατί εμφανίζεται εκεί από τα τέλη του προηγούμενου καλοκαιριού, αφετέρου έχουν ανοίξει τα «φρέσκα» σχήματα και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Και φυσικά παίζει ρόλο και το γεγονός πως το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο είναι μακριά από την χειμερινή πιάτσα της Πειραιώς όπου βρίσκονται τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα.

Η Ελένη φουρέϊρα θα ήταν μια λύση για να τονώσει το πρόγραμμα ωστόσο τελικά η τραγουδίστρια φέτος το χειμώνα δεν θα εμφανιστεί πουθενά. Μια άλλη λύση που επίσης δεν προχώρησε ήταν να μετακομίσει ο τραγουδιστής στο άλλο νυχτερινό κέντρο του επιχειρηματία στις Τζιτζιφιές.

Ούτε αυτό θα γίνει καθώς το μαγαζι χρειάζεται ανακαίνιση η οποία για πολλούς και διάφορους λόγους δεν προχώρησε.

Αυτό που συζητούν τώρα είναι να πάει το σχήμα ως έχει μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου και μετά το μαγαζί να κλείσει τουλάχιστον για ένα δίμηνο.

Και εν συνεχεία αφού πια τα υπόλοιπα σχήματα θα έχουν κάνει «κοιλια» να επιστρέψει ο Αργυρός έχοντας ανανεωμένο σχήμα να τον πλαισιώνει.

[nassosblog]

Τα πιο σημαντικά