Έπεσε νεκρóς στο καθήκον: Θρήνος για τον 51χρονο αστυνομικό, προσπάθησε να σώσει πεζό και σκoτώθnκαν και οι 2

23 Σεπτεμβρίου, 202311:23 ΜΜ

Σφοδρή τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ στην γειτονική Κύπρο, προκαλώντας τον θάνατο ενός αστυνομικού και ενός αλλοδαπού.

Δύο άνθρωποι, το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου, στο χωριό Βοροκλίνη κοντά στην Λάρνακα της Κύπρου χάνουν την ζωή τους επειδή τους παρασύρει ένα αυτοκίνητο.

Πρόκειται για τον 51χρονο αστυφύλακα, Πέτρο Ελευθερίου που υπηρετούσε στον αστυνομικό σταθμό Βορόκλινης και ενός αλλοδαπού που μέχρι στιγμής τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Τα δύο θύματα, παρασύρονται από αυτοκίνητο την στιγμή που ο αστυνομικός προσπαθούσε να σώσει τον αλλοδαπό και να τον απομακρύνει.

Λίγη ώρα πριν το τροχαίο, το αστυνομικό τμήμα Βορόκλινης είχε λάβει κλήση, πως ένας άνδρας περπατούσε στον αυτοκινητόδρομο και η ζωή του διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο καθώς τα αυτοκίνητα έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο αστυνομικός λοιπόν, έσπευσε στο σημείο με το περιπολικό του όχημα, το παρκάρει στην λωρίδα ασφαλείας και εντοπίζει τον περιπλανώμενο άνθρωπο. Προσπαθεί να τον απομακρύνει από το επικίνδυνο σημείο.

Η τύχη όμως έπαιξε και στους δύο άσχημο παιχνίδι. Ένα αυτοκίνητο, που οδηγός του ήταν ένας 45χρονος, λοιπά στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, δεν είδε τους δύο άνδρες και τους παρέσυρε τραυματίζοντας τους θανάσιμα. Στο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου μεταφέρθηκαν δυστυχώς διαπιστώθηκε και ο θάνατος τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο αστυνομικός ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News