Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΕπανασύνδεση «Βόμβα»- Καινούργιου και Τσαγκρίδης ξανά μαζί

Επανασύνδεση «Βόμβα»- Καινούργιου και Τσαγκρίδης ξανά μαζί

Μεγάλες ανατροπές αυτές τις ημέρες ανάμεσα σε γνωστά ζευγάρια της show biz. Αυτή τη φορά έχουμε νέα για το ζευγάρι Καινούργιου και Τσαγκρίδη

Τα πράγματα είχαν ως εξής:

ξαφνικά και απότομα η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκριδη Παναγόπουλου είχε μπει σε παύση. Όμως κανένας από τους δυο δεν είχε προχωρήσει με κάτι νέο στη ζωή του.

Το αποκλειστικό των κεντρικών λέει ξεκάθαρα πως ο Φίλιππος βρέθηκε σε γνωστό καφέ όπου τον εντόπισε ρεπόρτερ Σούλας και τον άκουσε να λέει κατά λέξη: «μιλήσαμε και δώσαμε μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον». Από την πλευρά ΚατΚεν σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής, αφού κρατάει απόσταση από το γεγονός εδώ και καιρό.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί χρόνια, έδειχνε ευτυχισμένο μέχρι που ξαφνικά έδωσε παύση -και η ΚατΚεν έδωσε πόνο με θλιμμένες αναρτήσεις στα στόρις της.

Τώρα οι αποκλειστικές πληροφορίες λένε πως το θαύμα των Χριστουγέννων ίσως έπιασε τόπο για την παρουσιάστρια. Αν και η ίδια δεν έχει πει κουβέντα για το επίμαχο θέμα, ήδη υπάρχει μια διαφορά στη διάθεσή της που ίσως τη προδίδει, ενώ σταμάτησε τα δραματικά ποστ και δείχνει πιο χαρούμενη στην εκπομπή της.

Το Σάββατο επισκέφτηκε στο J2US και μετά βγήκε έξω για γλέντι μαζί με τον κολλητό της, Νίκο Κοκλώνη. Τώρα αναμένουμε και κοινή έξοδο με τον Φίλιππο για επόμενο βήμα.

από nassosblogΤα πιο σημαντικά