Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Έπαιξε δpάμα. Κατέβηκε στην Αθήνα και..»: Όταν η μητέρα του Μουτσινά έμαθε...

«Έπαιξε δpάμα. Κατέβηκε στην Αθήνα και..»: Όταν η μητέρα του Μουτσινά έμαθε για τον σύντροφο του γιου της

Η σοκαριστική πρώτη αντίδραση που είχε η μητέρα του Νίκου Μουτσινά όταν ο γιος της τής ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Antivirus» παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς, μιλώντας για τη σεξουαλικότητά του και αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη σχέση του με το ίδιο φύλο, το πότε έκανε coming out και ομολόγησε πως και μέχρι πριν 10 χρόνια είχε σχέση και με γυναίκες.

Ο ίδιος δήλωσε πως αυτοπροσδιορίζεται ως γκέι και νιώθει μεγαλύτερη οικειότητα με τους άνδρες, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που το είπε στη μητέρα και στον πατέρα του.

Πώς έκανε τα πρώτα του coming out

Για τα πρώτα του coming out, ο ίδιος τόνισε: «Νομίζω ότι την πρώτη φορά που μίλησα σε κάποιο άτομο, ήταν σε μια κοπέλα από το θέατρο – γκέι κι αυτή. Ήταν και τότε που είχε συμβεί το πρώτο περιστατικό με το παιδί και είχα την ανάγκη να το μοιραστώ. Όπως καταλαβαίνεις, το να λες κάτι τέτοιο σε ένα άλλο γκέι άτομο είναι εύκολο. Μέσα στα χρόνια, πάντως, δεν μου έτυχε να το πω κάπου και να έχει θέμα με αυτό. Ίσως γιατί και εγώ όταν μιλούσα σε κάποιον, τον είχα έτσι κι αλλιώς κερδίσει, οπότε δεν είχε σημασία», ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.

«Πρώτα μίλησα στη μητέρα μου. Της το είπα όταν ήρθα στην Αθήνα. Ήμουν 20 χρόνων. Δεν είχα και πολλές εμπειρίες μέχρι τότε. Από τη στιγμή, λοιπόν, που έφτασα στην πρωτεύουσα η μάνα μου είχε πάρα πολύ μεγάλη αγωνία για το πώς περνάω και τι κάνω. Κάποια στιγμή, λοιπόν, που μιλούσαμε, δεν ξέρω πώς ανέβηκε στο στόμα μου και της το είπα. Εγώ τότε ήμουν σε μια σχέση με ένα άλλο παιδί και περνούσα πάρα πολύ ωραία. Ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο της είπα “Άκου να δεις, περνάω πάρα πολύ καλά, είμαι ευτυχισμένος, είμαι με αυτό το παιδί και έχουμε σχέση και μένουμε μαζί”», συμπλήρωσε ο δημοφιλής παρουσιαστής.

Ενώ σχετικά με την αντίδραση της μητέρας του, ο ίδιος υποστήριξε πως εκείνη δεν το αποδέχτηκε τόσο εύκολα αρχικά, ωστόσο με τον καιρό, τα πράγματα καλυτέρευαν.

Η αντίδραση που είχε η μητέρα του

«Υπήρξε ένα μικρό σοκ. Λίγο μετά αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να μείνει κάποιες μέρες. Οπότε, είχαμε την πεθερά στο σπίτι, η οποία έκανε και μισά μούτρα στον τότε σύντροφό μου, που δεν έφταιγε και σε τίποτα. Σε εμένα, πάντως, ήταν πάρα πολύ πικραμένη. Είχε έρθει να παίξει λίγο δράμα, να κάνει την περιοδεία της. Και λέω περιοδεία, γιατί όταν αργότερα της είπα ότι χώρισα με αυτό το παιδί, το οποίο δεν μου φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο, εκείνη απλά μου ζήτησε να μην στεναχωριέμαι. Εκείνη ήταν και η στιγμή που η μητέρα μου το αποδέχτηκε 100% και ξέχασε όλο αυτό το θεατρικό που έπαιζε, γιατί της είχαν πειράξει τον γιο. Ήταν πολύ γλυκό.»

«Από εκεί και πέρα», συνέχισε, «δεν της έδινα και πολλές πληροφορίες. Καταλάβαινε, ωστόσο, όταν της επαναλάμβανα ονόματα. Επίσης, στους συντρόφους μου φερόταν πολύ ωραία, αφού χωρίζαμε. Έχει γνωρίσει και μάνα συντρόφου μου, με την οποία μετά έγιναν φίλες».

Τα πιο σημαντικά