Εντυπωσιακό βραχιόλι προς τιμήν συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού

11 Σεπτεμβρίου, 2015 6:55 ΠΜ
More videos

Η PANDORA στηρίζει τον αγώνα του συλλόγου «Άλμα Ζωής» με χορηγία 20.000 ευρώ

Η PANDORA πάντα πιστή στις αξίες που την διέπουν, στέκεται για μία ακόμη φορά στο πλευρό των γυναικών που το έχουν ανάγκη. Συμβάλει ενεργά με Χρυσή Χορηγία προς το Σύλλογο «Άλμα Ζωής», ύψους 20.000 ευρώ και δημιουργεί προς τιμήν του ένα βραχιόλι από μασίφ ασήμι 925ο, το κούμπωμα του οποίου κοσμεί η χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, από πέτρες cubic zirconia.

Την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015, «ΣΥΜΜΕΤΡΕΧΟΥΜΕ» όλοι μαζί, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο του «Susan G. Komen Greece Race for the Cure 2015».

Οι λέξεις «καθήκον» και «υποχρέωση» ενώθηκαν με τις λέξεις «βοήθεια», «υποστήριξη» και «ανάγκη», με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η συνεργασία της PANDORA με το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Μια συνεργασία που ως σκοπό έχει, την ενίσχυση του μοναδικού έργου του Συλλόγου και την έγκαιρη ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τη νόσο.

Στόχος της PANDORA είναι να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες και με τη συμβολή τους να μεταφέρει ένα μήνυμα ελπίδας, το οποίο στηρίζεται στην ενημέρωση, στην πρόληψη και στην υποστήριξη: «Με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί».

Κάντε μαζί μας τη διαφορά, στις ζωές αυτών με εμπειρία καρκίνου του μαστού!

Το βραχιόλι θα πωλείται στην ειδική τιμή των 39 ευρώ στο περίπτερο της PANDORA την ημέρα του αγώνα, και στη συνέχεια στο www.pandorashop.gr και στα PANDORA Concept stores, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την δράση του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Περισσότερες πληροφορίες για τον 7ο Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure® 2015 στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.greecerace.gr