Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
άντραςΕντυπωσιακά ξύλινα gadgets: Από ρολόγια μέχρι... supercars!

Εντυπωσιακά ξύλινα gadgets: Από ρολόγια μέχρι… supercars!

Τα πράγματα από… ξύλο είναι η νέα τάση παγκοσμίως!

Μπορεί οι περισσότερες εταιρίες να ψάχνουν προηγμένης τεχνολογίας υλικά για τα προϊόντα τους, όμως από ότι φαίνεται το ξύλο είναι η νέα απόλυτη τάση στην κατασκευή εμπορευμάτων, ακόμα και σε περιπτώσεις που μοιάζει απίστευτο.

Δείτε εδώ μερικά από τα πιο απίστευτα ξύλινα gadgets:

Woodelo Special Branch

jpeg

Πανάλαφρο, κάτι απόλυτα λογικό αφού είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο, έχει αγωνιστική γραμμή, δεν έχει φρένα αλλά είναι πλήρως λειτουργικό.

WeWOOD Jupiter Beige

jpeg

Η απόλυτη φετινή τάση! Αυτό που χρειάζεσαι φέτος είναι ένα ρολόι από σφεντάμι, με δύο καντράν και ξύλινο μπρασελέ. Το καλύτερο είναι ότι ολόκληρη η κατασκευή του WeWOOD Jupiter Beige είναι από ανακυκλωμένο ξύλο οπότε καλύπτει και τις οικολογικές σου ανησυχίες.

Ryosuke Fukusada LED bulb

jpeg

Μια λάμπα από ξύλο που ενώ δείχνει διακοσμητική, αντιθέτως είναι πλήρως λειτουργική. Η LED λάμπα του Ryosuke Fukusada κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά, ξεχωρίζει για το «ζεστό» της φως και το εντυπωσιακό εφέ που προσφέρει η κατασκευή της.

Obe & Co Berry

jpeg

 Και όμως ένα χαμηλό τραπεζάκι του καφέ μπορεί να αποτελέσει gadget! Ειδικά από τη στιγμή που είναι χειροποίητο, προέρχεται από τη βρετανική Obe & Co και έχει ενσωματωμένο φωτισμό. Για την κατασκευή του Berry χρησιμοποιούνται σημύδα, έλατο και ενισχυμένο γυαλί.

Splinter Wooden Supercar

jpeg

Το εν λόγω supercar, ονόματι Splinter, είναι σκαλισμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι από τον Joe Harmon και ζυγίζει περί τα 1.130 κιλά. Πιάνει έως και τα 240 μίλια/ώρα, έχει 6 ταχύτητες ενώ μέχρι κι οι αναρτήσεις περιλαμβάνουν ξύλο!

Marjo Olive Wood

jpeg

Τα πιο μοδάτα γυαλιά που παίζει να βρεις στην αγορά είναι ξύλινα και είναι ελληνικά! Από τη Marjo Eyewear, τα Olive Wood χρησιμοποιούν ελιά, η οποία κατόπιν ειδικής επεξεργασίας μετατρέπεται σε έναν καλόγουστο και stylish σκελετό…

Wooden Necktie

jpeg

Έχεις βαρεθεί το μετάξυ, η το μαλλί στις γραβάτες σου; Τότε πρέπει να ξέρεις ότι για πολύ formal εμφανίσεις, τώρα μπορείς να προτιμήσεις μια γραβάτα σε… ξύλο!

Κατασκευασμένη στο χέρι από ξύλα, βγαίνει σε δύο εκδόσεις και δένει στον λαιμό με κολάρο.

Περισσότερα αντρικά θέματα: manslife.gr | facebook/manslife.gr

Τα πιο σημαντικά