Ένωση Άθεων: Προκαλεί και προσκαλεί σε κρεατοφαγία διαδικτυακά τη Μεγάλη Παρασκευή

1 Μαΐου, 2021 12:24 ΠΜ
More videos

Καλεί τα μέλη της σε τηλε-δείπνο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Όπως κάθε Μεγάλη Παρασκευή είθισται οι πιστοί να παρακολουθούν με κατάνυξη την περιφορά του Επιταφίου, έτσι και η Ένωση Άθεων έκανε για άλλη μία χρονιά το καθιερωμένο κάλεσμα στα μέλη της.

Συγκεκριμένα, κάθε Μεγάλη Παρασκευή η Ένωση Άθεων καλεί τα μέλη της σε όλη την Ελλάδα σε συνεδριάσεις κρεατοφαγίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ένωση Άθεων καυτηριάζει τις… ατασθαλίες των πιστών σχετικά με τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα προσκαλεί σε διαδικτυακό δείπνο τα μέλη της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Άθεων:

«Πλησιάζουν οι ανοιξιάτικες διακοπές και ο SARS COV-2 παραμένει μέρος της ζωής μας. Σε αντίθεση με την εκκλησία που τον αντιμετωπίζει με ξόρκια και προσευχές ή με τους πιστούς που κατεβάζουν τις μάσκες προστασίας για να μεταλάβουν κόντρα σε κάθε λογική, προσαρμοζόμαστε στην πραγματικότητα και τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν για δεύτερη φορά σε Φανερό Τηλε-Δείπνο, μια ανοιχτή τηλεδιάσκεψη όπου θα ξαναβρεθούμε με παλιούς φίλους, θα γνωρίσουμε νέους και θα μιλήσουμε για την Ένωση Αθέων και τις δραστηριότητές της.

Ελάτε να γιορτάσουμε τον αναμενόμενο θρίαμβο της ζωής και της ανθρώπινης επιστήμης, που μας έχει ήδη δώσει εμβόλια χάρη στα οποία ελπίζουμε σύντομα να βρεθούμε ξανά και από κοντά.

Την Παρασκευή 30-04-2021 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 20:00 στο https://us02web.zoom.us/j/83006433330…

Φέτος η εκδήλωση περιλαμβάνει Διαγωνισμό Φανερού Εδέσματος με δύο κατηγορίες:

– Πιάτα με βάση κρέας/ψάρι/πουλερικά

– Χορτοφαγικά πιάτα»

Πηγή: https://union.atheia.gr/faneros_deipnos_2021/

Ακολουθήστε μας στο facebook: