Ενοχλητικά πλάνα δείχνουν κακοποίηση μαϊμούς ντυμένη με ρούχα και ξυρισμένη

23 Οκτωβρίου, 201711:21 ΠΜ
More videos

Ενοχλητικό υλικό από μια μαϊμού που ξυρίζεται από τον ιδιοκτήτη της – υπογραμμίζοντας τη σκληρή και παράξενη έκταση του εξωτικού εμπορίου των ζώων.

Το ζώο που φοράει παντόφλες και πιτζάμες, έχει μια παράξενη αθλητική εμφάνιση και φαίνεται αρκετά ανθρώπινο.

Αλλά υφίσταται μια ακόμη αλλόκοτη αλλαγή, καθώς ξυρίζεται από έναν άντρα.

Το ζώο, επίσης, γέρνει το κεφάλι του προς τα πίσω ενώ ξυρίζεται, υποδηλώνοντας ότι έχει συνηθίσει αυτήν την παράξενη, για το είδος του, πράξη.

Το βίντεο, το οποίο πιστεύεται ότι έχει γυριστεί στην Ινδονησία νωρίτερα αυτό το χρόνο, έχει προκαλέσει οργή στους υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ζώων

Ένας σχολίασε: «Δεν συμπεριφέρονται καλά στα κατοικίδια ζώα, είναι ακριβά και επικίνδυνα.

«Πολλοί άνθρωποι τροποποιούν την μορφή των ζώων, βγάζοντας τους τα δόντια και έχω δει να τους αφαιρούν τα νύχια από τα δάχτυλα τους, έτσι ώστε να μην μεγαλώνουν και να χρειάζονται κόψιμο. Είναι σκληρό. Πολύ, πολύ σκληρό. ”

Το ζώο ακόμα γέρνει και το κεφάλι του προς τα πίσω ενώ ξυρίζεται, υποδηλώνοντας ότι έχει συνηθίσει αυτήν την παράξενη, για το είδος του, πράξη.

Η εξωτική βιομηχανία κατοικίδιων ζώων «οδηγεί συχνά σε πόνο και θάνατο» για τα ζώα, σύμφωνα με την PETA.

Ο οργανισμός δήλωσε: «Όταν οι άνθρωποι απομακρύνουν τα ζώα από το φυσικό τους περιβάλλον, τα ζώα συχνά αλλάζουν αρκετές φορές χέρια μέσω διαμεσολαβητών και εξαγωγέων και υπομένουν εξαντλητικές συνθήκες μεταφοράς.”

«Σε μια περίπτωση, ένας άντρας που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες μετέφερε στο σακίδιο του αγριόγατες της Βεγγάλης, παραδείσια πτηνά σε πρόσθετες αποσκευές, και Πυγμαίες μαρμοζέτες στο εσώρουχο του».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News