«Ενώ ήξερε ότι το παιδί πονάει…»: Νέα μαρτυρία-σοκ στο «Φως στο Τούνελ» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

19 Μαρτίου, 2022 5:38 ΜΜ
More videos

Το «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής 18 Μαρτίου έβγαλε μία νέα μάρτυρα η οποία μίλησε αποκλειστικά για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, του τρίτου κοριτσιού της οικογένειας που πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η μαρτυρία αναφέρει περίεργες συμπεριφορές της Τζωρτζίνας, η οποία ήταν χαρούμενη μπροστά στις νοσηλεύτριες και η συμπεριφορά της άλλαζε όταν ερχόταν η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγου. Στη μαρτυρία αναφέρεται μία συμπεριφορά της μητέρας η οποία άφηνε το παιδί στην ίδια θέση ενώ κάθε είκοσι λεπτά έπρεπε να του αλλάζει θέση για να μην πονάει.

Η μάρτυρας της εκπομπής ανέφερε ότι η μητέρα δεν είχε ή δε ζήτησε βοήθεια ειδικού για τη μικρή Τζωρτζίνα, γιατί παιδιά με τέτοια προβλήματα υγείας χρειάζονται ειδική διαχείριση. Η μάρτυρας δήλωσε ότι οι συνεργάτες της της ανέφεραν ακόμα ένα περιστατικό στο οποίο το παιδί πνιγόταν και όλοι θα περίμεναν ο συνοδός του να τρέχει. Στην περίπτωση της Τζωρτζίνας δε συνέβη αυτό.

Το παιδί πνιγόταν από τα φλέματα και δεν υπήρχε βοήθεια, κοκκίνιζε από τον πόνο και η συνοδός του το κοιτούσε με απάθεια τρέχοντας μόνο όταν ερχόντουσαν οι νοσηλεύτριες, αποκάλυψε μεταξύ άλλων η μάρτυρας η οποία σκοπεύει να καταθέσει στις αρχές όσα γνωρίζει.