Ενισχύστε το WI-FI σας, χρησιμοποιώντας κουτάκια μπύρας.

20 Ιανουαρίου, 2016 8:27 ΜΜ
More videos

Χάρη στις ασύρματες συνδέσεις Wi-Fi μπορούμε να έχουμε Internet οπουδήποτε στο σπίτι μας, χωρίς να χρειάζεται να τρέχουν παντού καλώδια. Όμως, ενώ με το καλώδιο η ποιότητα της σύνδεσης είναι λίγο-πολύ σταθερή, το πόσοι τοίχοι παρεμβάλλονται ανάμεσα στον υπολογιστή μας και το router μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην ασύρματη σύνδεση.

Ευτυχώς, το να ενισχύσουμε το σήμα του ασύρματου είναι τόσο εύκολο και τόσο οικονομικό όσο ένα κουτάκι μπύρας!Κατ’ αρχάς, το συγκεκριμένο σύστημα λειτουργεί μόνο αν έχετε ασύρματο router με εξωτερική κεραία. Αν η κεραία του router σας είναι εσωτερική, μάλλον θα πρέπει να στραφείτε σε κάποια άλλου είδους λύση…

Θα χρειαστείτε τα εξής:

  • Ένα ισχυρό ψαλίδι κουζίνας (που να μπορεί να κόψει αλουμίνιο)
  • κοπίδι
  • 2 άδεια κουτάκια μπύρας

Ξεπλένετε καλά τα κουτάκια της μπύρας, εκτός αν πρόκειται για μπύρα χωρίς αλκοόλ, οπότε το πετάτε και αγοράζετε ένα κουτάκι αληθινή μπύρα. Θά ‘πρεπε να ντρέπεστε για λογαριασμό σας.

Το βήμα αυτό να το κάνετε μόνο αν ΔΕΝ έχετε πιεί (οπότε σας περιμένουμε να επιστρέψετε αύριο).

Επιστρέψατε? Τέλεια. Πιείτε ένα καφέ για το hangover, πάρτε μια ασπιρίνη, και με το κοπίδι κόψτε κατά μήκος της βάσης, αφαιρώντας ολόκληρη τη βάση.

Το κουτάκι σας κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει κόκκινη διακεκομμένη γραμμή, οπότε μην το θεωρήσετε ελαττωματικό και ανοίξετε ένα άλλο κουτάκι μπύρας.

Κόψτε κατά μήκος το πάνω μέρος του κουτιού, αφήστε όμως ένα μικρό κομμάτι ώστε το σώμα του κουτιού να παραμένει συνδεδεμένο με το καπάκι.

Αν παρασυρθήκατε και το κόψατε καταλάθος, επαναλάβετε τη διαδικασία με ένα άλλο κουτάκι μπύρας. Αν το κόψατε επίτιδες, ανοίξτε το Χρυσό Οδηγό και ψάξτε στο λήμμα “Ανώνυμοι Αλκοολικοί”. Σίγουρα θα σας βοηθήσουν – αν και όχι με το σήμα του Wi-Fi σας.

Με το ψαλίδι, κόψτε το σώμα από το κουτάκι στην ακριβώς αντίθετη πλευρά από εκείνη που συνδέεται με το καπάκι.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: