Εγγονός μεταμόρφωσε τον 85χρονο αγρότη πάππου του σε είδωλο της… μόδας!

26 Ιανουαρίου, 2016 2:09 ΜΜ
More videos

O XiaoYeJieXi προσπαθεί να αποδείξει ότι το στιλ και η μόδα δεν έχουν όρια και ηλικία. Γι’ αυτό φωτογραφίζει τον 85χρονο αγρότη παππού ως ακόμα ένα fashion icon!

Παρότι η μόδα απευθύνεται ολοένα και περισσότερο σε νεανικό κοινό, αυτό δε σημαίνει ότι το στιλ έχει όρια και ηλικίες. Και αυτό αποδεικνύει ξεκάθαρα ο νεαρός φωτογράφος XiaoYeJieXi, o οποίος έντυσε τον αγαπημένο του παππού με χρωματιστά κοστούμια, καπέλα και jeans.

Μετά το  επιτυχημένο makeover, ο νεαρός φωτογράφισε τον παππού του σε διάφορα όμορφα στέκια και μέρη της πόλης  κάτι που κάνει τις φωτογραφίες του να μοιάζουν σαν να έχουν ξεπηδήσει από κάποιο περιοδικό.

Ο σκοπός του νεαρού φωτογράφου δεν ήταν εμπορικός. Στόχος του ήταν να αλλάξει το στιλ του παππού του και να τον ταξιδέψει σε όμορφες γωνιές της πόλης κάτι που ήρθε σε αντίθεση με τη ζωή του ηλικιωμένου, ο οποίος κλάδευε και φύτευε λαχανικά σε μια επαρχία στο Fujian.

Όταν η δουλειά του ανέβηκε στο Weibo, η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα θετική. Το project του XiaoYeJieXi μας κάνει να σκεφτόμαστε τις δικές μας σχέσεις με τους παππούδες μας και μας ενθαρρύνει να έχουμε πιο κοντά μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Σας μοιάζει για αγρότης;

grandson-transforms-grandfather-fashion-trip-xiaoyejiexi-photography-18

Αποφάσισε να πάρει τον παππού του από τα χωράφια και να τον πάει στην πόλη για μια φωτογράφηση

Φυσικά για να τον πάει στην πόλη τον έντυσε με την τελευταία λέξη της μόδας 

Τώρα ο παππούς μοιάζει σαν μοντέλο σε μεγάλα αντρικά περιοδικά.

Άνετα γίνεται εξώφυλλο αυτή η φωτογραφία! 

Κι όμως αυτός ο 85χρονος που είδατε παραπάνω είναι ο ίδιος…

Πηγή: weibo (h/t: mymodernmet)

Ακολουθήστε μας στο facebook: