Η εγγονή της Γκρέις Κέιλι έχει κάνει ελληνικό τατουάζ και είναι γεμάτη γοητεία

11 Οκτωβρίου, 2017 9:48 ΠΜ
More videos

Το 1998, όταν η κόρη της Γκρέις Κέλι, πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό έφερε στη ζωή το τρίτο της παιδί, την Καμίλ, κάτι έλειπε από το πιστοποιητικό γεννήσεως της. Δεν αναγραφόταν πουθενά το όνομα του πατέρα της μικρής απογόνου του πριγκιπάτου.

Αυτό και μόνο το γεγονός πυροδότησε μια λεγεώνα από φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο πατέρας της εγγονής της Κέλι ήταν ο πρώην σωματοφύλακας της Στεφανί, Ζαν-Ρέιμοντ Γκότλιμπ. Ένα ήταν πάντως σίγουρο, η Καμίλ δεν θα είχε ποτέ αξιώσεις για το θρόνο.

Σήμερα, στα 19 της η Καμίλ φέρει το επώνυμο του πατέρα της και του ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά στα γενέθλια του με το hashtag #TelPereTelleFille και σχόλιο “λυπάμαι αλλά η καρδιά μου ανήκει στον πατέρα μου”.

Η ανάρτηση σόκαρε πολλούς καθώς η Γκότλιμπ δεν κράτησε κάποιο αυστηρό πρωτόκολλο και επιβεβαιώνει μια απαγορευμένη και σκανδαλώδη σχέση από το παρελθόν του πριγκιπάτου.

Η Γκότλιμπ έχει τατουάζ -σε ένα από αυτά το ελληνικό αλφάβητο μιλάει για φιλία, αγάπη και έρωτα επάνω της-, μεγάλωσε τρία χρόνια περιοδεύοντας με τσίρκο -όταν η μητέρα της Στεφανί του Μονακό αποφάσισε να περάσει τη ζωή της ως νομάδας εκπαιδεύοντας ελέφαντες- και έχει κληρονομήσει την αδυναμία της γιαγιάς της για τα ζώα.
Η Κέλι είχε ένα σκύλο ράτσας Weimaraner, ένα μεγάλο δανό και ένα κανίς -δώρο του Κάρι Γκραντ όταν εγκατέλειψε το Χόλιγουντ για να ζήσει το δικό της παραμύθι στο Μονακό δίπλα από τον πρίγκιπα Ρενιέ III.

[cnn] [instagram]