Ένας σκύλος εμφανίζεται αποφασισμένος στο νοσοκομείο όπου η ιδιοκτήτρια του μάχεται με τον καρκίνο

14 Φεβρουαρίου, 2015 2:16 ΠΜ
More videos

Μερικές φορές ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να σε βοηθήσει να πετύχεις το στόχο σου.

Αυτό είναι κάτι που μάλλον το γνωρίζει καλά η Σίσυ, ένα μικροσκοπικό Schnauzer, που άγνωστο πως, κατάφερε να βρει τον δρόμο μέχρι το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονταν η ιδιοκτήτρια του!

Το πιστό σκυλί ξεκίνησε από το σπίτι του και περπάτησε 20 τετράγωνα, στο Cedar Rapids της Αϊόβα, για να συναντήσει την ιδιοκτήτρια του Νάνσυ Φράνκ, η οποία προσπαθούσε να ανακάμψει μετά από μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση, μέρος της μάχης της με τον καρκίνο της μήτρας.

Η Σίσυ περιηγήθηκε μόνη της μέσα σε πολυσύχναστους δρόμους, έφτασε με κάποιο τρόπο στο νοσοκομείο  και πέρασε στο εσωτερικό του. Έγινε αντιληπτή μόνο όταν χώθηκε στο ασανσέρ του νοσοκομείου για να φτάσει στον όροφο της ιδιοκτήτριας της.

Ένα μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου την μάζεψε και κάλεσε τον αριθμό τηλεφώνου που υπήρχε στο κολάρο της για να βρει τον ιδιοκτήτη της. Φανταστείτε την έκπληξη του όταν έμαθε ότι ο ιδιοκτήτης της Σίσσυ νοσηλεύονταν στο ίδιο νοσοκομείο!

Δεδομένων των συνθηκών, η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να αφήσει τη Σίσυ να δει για λίγο της αγαπημένη της ιδιοκτήτρια!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί!

Περισσότερα παρόμοια άρθρα: dinfo.gr

via