Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
καλλιτέχνεςΈνας ολόκληρος κόσμος από μινιατούρες είναι κλεισμένος μέσα σε αυτά τα δαχτυλίδια!

Ένας ολόκληρος κόσμος από μινιατούρες είναι κλεισμένος μέσα σε αυτά τα δαχτυλίδια!

Η Γερμανίδα καλλιτέχνης Isabell Kiefhaber, αγαπά να φτιάχνει δαχτυλίδια από ρητίνη. Όμως δεν είναι απλά δαχτυλίδια αλλά κρύβουν κάτι πάνω τους. Κάθε ένα είναι ένα μικρό σενάριο.

Ένα δαχτυλίδι έχει έναν σκιέρ, ένα άλλο έχει ένα ζευγάρι που παίζει τένις. Υπάρχει ακόμη και ένα ζευγάρι που είναι αγκαλιασμένο σε ένα παγκάκι. Θα μπορούσες να έχεις και ένα ολόκληρο κοπάδι πρόβατα.

‘Αγαπώ να κάνω σχέδια,’ λέει η Isabell, στο προφίλ της στο Etsy. ‘Μου αρέσει να δουλεύω με λεπτομέρεια, και μου αρέσει να δουλεύω με τα χέρια.’ ‘Μου αρέσει βέβαια να φτιάχνω μοναδικά κομμάτια.’

Δείτε παρακάτω μερικά κομμάτια από την δουλειά της. Θέλετε να παραγγείλετε και δεν βλέπετε αυτό που θέλετε; Η τρομερή καλλιτέχνης δέχεται να σας φτιάξει αυτό που θέλετε!

miniature-worlds-inside-jewelry-isabell-kiefhaber-1 miniature-worlds-inside-jewelry-isabell-kiefhaber-4 miniature-worlds-inside-jewelry-isabell-kiefhaber-11 miniature-worlds-inside-jewelry-isabell-kiefhaber-14 miniature-worlds-inside-jewelry-isabell-kiefhaber-17 miniature-worlds-inside-jewelry-isabell-kiefhaber-18 miniature-worlds-inside-jewelry-isabell-kiefhaber-19 miniature-worlds-inside-jewelry-isabell-kiefhaber-21 miniature-worlds-inside-jewelry-isabell-kiefhaber-22 miniature-worlds-inside-jewelry-isabell-kiefhaber-23

Τα πιο σημαντικά