Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΈνας λευκός καρχαρίας βγήκε στα ρηχά παραλίας στην Ψάθα Μεγάρων!

Ένας λευκός καρχαρίας βγήκε στα ρηχά παραλίας στην Ψάθα Μεγάρων!

Μόλις το μεγάλο ψάρι ανασύρθηκε στη στεριά γέννησε μικρούς καρχαρίες προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη 

Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκαν νεαροί όταν στα ρηχά της παραλίας στην Ψάθα Μεγάρων αντίκρισαν έναν μεγάλο λευκό καρχαρία.

Μόλις μπήκαν στο νερό και από βάθος περίπου 1,5 μέτρου τράβηξαν τον καρχαρία στην παραλία, όπου τους περίμενε μια ακόμη έκπληξη. Μόλις το μεγάλο ψάρι ανασύρθηκε στη στεριά γέννησε μικρούς καρχαρίες που είχε μέσα του!

Ένας 18χρονος, ειδοποίησε τον θείο του, ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος έσπευσε στην παραλία. Όπως είπε ο κ. Γιάννης Σακελλάριος, πρόκειται για έναν θηλυκό λευκό καρχαρία, βάρους 320 κιλών, ο οποίος είναι ένα είδος επικίνδυνο μεν, αλλά με σπάνιες εμφανίσεις στις ελληνικές θάλασσες.

Ο καρχαρίας είχε αγκίστρια από παραγάδι στο στόμα του και όπως φαίνεται, στην προσπάθειά του να απελευθερωθεί από τα παραγάδια και σε κατάσταση εγκυμοσύνης, εξαντλήθηκε με αποτέλεσμα να παρασυρθεί στα ρηχά, όπου και τον βρήκαν οι νεαροί.

«Απορώ με το θάρρος τους να μπουν στην θάλασσα και να τον τραβήξουν έξω», μας είπε ο κ.Σακελλάριος, ο οποίος  με γερανό ανέσυρε τον καρχαρία που θα καταλήξει στο τραπέζι καλοφαγάδων.

lefkos karxarias 0138976lefkos karxarias 0279513πηγή: flashnews.gr

Τα πιο σημαντικά