Ο πιο σημαντικός κανόνας για να κρατήσετε την σχέση σας δυνατή και υγιή.

29 Οκτωβρίου, 2016 5:57 ΜΜ
More videos

Ένα νεαρό ζευγάρι που είναι μαζί από τότε που ήταν και οι δυο μωρά μοιράστηκαν μαζί μας το μυστικό για μια δυνατή και υγιή σχέση.

Οι γονείς της Άβιγιαζ και του Γιόνατον Άτκιν ήταν πολύ καλοί φίλοι και οι εγκυμοσύνες των μαμάδων τους είχαν συμπέσει. Λίγο μετά την γέννα, οι μαμάδες γνώρισαν τα μωρά μεταξύ τους. Η μικρή Άβιγιαζ και ο Γιόνατον συμπάθησαν αμέσως ο ένας τον άλλον και 20 χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν!

1

© facebook

“Ξεκινήσαμε να κάνουμε βόλτες στην πέμπτη τάξη και είχα κολλήσει πολύ μαζί του, αλλά δεν έκανα κάτι, γιατί είναι εκείνη η ηλικία που σου αρέσουν τα αγόρια, αλλά ταυτόχρονα τα βρίσκεις και λίγο ενοχλητικά”, αναφέρει η Άβιγιαζ. Όμως, έναν χρόνο αργότερα η κοπέλα άρχισε να βρίσκει ερωτικά σημειώματα από τον Γιόνατον στο ντουλάπι του σχολείου. Αυτό το αθώο φλερτ εξελίχθηκε σε αληθινή αγάπη στην πρώτη γυμνασίου και το ζευγάρι είναι μαζί από τότε.

2

© facebook

Τον Σεπτέμβριο του 2013, ενώ το ζευγάρι οργάνωνε τις διακοπές του, ο Γιόνατον είπε στην κοπέλα του να κοιτάξει μακριά. Στον ορίζοντα υπήρχε μια πινακίδα, που έγραφε “Άβιγιαζ, θα με παντρευτείς;” Στην αρχή, η κοπέλα δεν πίστευε στα μάτια της, αλλά όταν γύρισε είδε τον Γιόνατον να της προσφέρει ένα δαχτυλίδι γονατιστός. Σχεδόν, λιποθύμησε από την χαρά της.

3

© facebook

Λίγο μετά τον γάμο, η κοπέλα ανακάλυψε, ότι ήταν έγκυος. Για τον ζευγάρι η γέννηση του γιου τους ήταν ταυτόχρονα τεράστια χαρά, αλλά και μια μεγάλη πρόκληση. “Είμαστε και οι δυο νέοι σε αυτό και κάνουμε λάθη. Υπήρξαν κάποιες πιεστικές στιγμές, αλλά νομίζω, ότι η ο κοινός μας στόχος του κάνουμε το καλύτερο για το μωρό μας είναι αυτό που μα βοηθάει να αντεπεξερχόμαστε στις δυσκολίες”, υποστηρίζει η νεαρή μητέρα.

4

© facebook

Ο Γιόνατον και η Άβιγιαζ προσπαθούν να ακολουθούν πάντα έναν απλό κανόνα:

Ποτέ μην ξαπλώσετε στο κρεβάτι, όταν είστε θυμωμένοι ο ένας με τον άλλον.

Αυτή η συμβουλή μπορεί να είναι παλιά, αλλά είναι ουσιαστικής σημασίας για μια υγιή και μακροχρόνια σχέση. Προσπαθήστε να πέσετε για ύπνο, αφού έχετε συζητήσει πρώτα όλα όσα σας απασχολούν. Με αυτόν τον τρόπο, θα μάθετε να λύνετε τα προβλήματα μαζί και όχι να τα αγνοείτε ή να τσακώνεστε. Η συζήτηση βοηθάει στο να καταλάβετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα του άλλου και μέσα από αυτό να ενδυναμώσετε την σχέση σας. Φυσικά, τις περισσότερες φορές είναι πιο εύκολο να προσποιηθείς, ότι δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά αυτή η τακτική θα οδηγήσει σε χειρότερα αποτελέσματα. Τα προβλήματα πάντα θα υπάρχουν, αλλά η από κοινού λύση τους κάνει τα πάντα πιο εύκολα.

5

© facebook

[businessinsider]

Ακολουθήστε μας στο facebook: