Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
διάφοραΈνας ηλικιωμένος πάει στο γιατρό του για τσεκ απ και φεύγει ακούγοντας...

Ένας ηλικιωμένος πάει στο γιατρό του για τσεκ απ και φεύγει ακούγοντας τη καλύτερη συμβουλή…

Υπάρχουν πολλά πράγματα που οι ηλικιωμένοι περιμένουν να ακούσουν από τον γιατρό τους όταν τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο για ένα τσεκάπ.

Σίγουρα όμως δεν περιμένουν να ακούσουν αυτό που άκουσε αυτός ο 86χρονος..

Διαβάστε αυτή τη σύντομη φανταστική ιστορία που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο:

Ένας 86χρονος άντρας πήγε στο γιατρό του για το προγραμματισμένο του τσεκ απ. Ο γιατρός τον ρώτησε πώς αισθάνεται και ο ηλικιωμένος του απάντησε: «Νιώθω υπέροχα. Για την ακρίβεια ποτέ δεν έχω αισθανθεί καλύτερα.

Πριν ένα μήνα παντρεύτηκα μια όμορφη 20χρονη που τώρα περιμένει το παιδί μου! Λοιπόν; Τι έχεις να πεις για αυτό γιατρέ;»

Ο γιατρός έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα σιωπηλός και στη συνέχεια ξεκίνησε να του διηγείται μια ιστορία.

«Έχω έναν πολύ καλό μου φίλο, περίπου στη δική σας ηλικία, που είναι φανατικός κυνηγός. Ποτέ του δεν έχει χάσει κυνηγετική περίοδο από τότε που τον θυμάμαι.

Μια μέρα ετοιμάζονταν να πάει για κυνήγι. Πάνω στη βιασύνη του όμως, αντί να πάρει μαζί του το όπλο του, έβαλε στη θήκη της καραμπίνας ένα από τα μπαστούνια που έχει για να στηρίζεται.

Όταν έφτασε στη λίμνη, είδε έναν πολύ μεγάλο αρσενικό κάστορα να κάθεται στην άκρη του νερού. Άνοιξε την θήκη για να πάρει το όπλο του και τότε ανακάλυψε ότι το είχε αφήσει στο σπίτι. Έτσι αν και πολύ το ήθελε, δεν μπορούσε να πυροβολήσει αυτό το υπέροχο πλάσμα.

Από συνήθεια σήκωσε το μπαστούνι του, στόχευσε το ζώο, σαν να ήταν η αγαπημένη του καραμπίνα, και έκανε με το στόμα του τους ήχους δυο πυροβολισμών: «Μπαμ, μπαμ».

Ως εκ θαύματος, ακριβώς εκείνη τη στιγμή ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και ο κάστορας έπεσε κάτω νεκρός. Εσείς τι έχετε να πείτε για αυτό;» ρώτησε με τη σειρά του ο γιατρός τον 86χρονο.

Ο ηλικιωμένος του απάντησε: «Προφανώς κάποιος άλλος, που ήταν κρυμμένος κάπου κοντά, πυροβόλησε το καημένο το ζώο»

Ο γιατρός αφού τον κοίταξε με νόημα του είπε: «Ακριβώς αυτό θέλω και εγώ να σας πω.»

Τα πιο σημαντικά