Ένας φοβερός τρόπος να κάνετε μπούκλες χωρίς θερμότητα!

1 Οκτωβρίου, 2015 4:37 ΜΜ
More videos

Οι γυναίκες ξοδεύουν χρόνια χρησιμοποιώντας ζεστά ρόλεϋ, κανονικά ρόλεϋ, σίδερα μαλλιών για μπούκλες και βούρτσες στεγνώματος… όλα στο κυνήγι για όμορφα σγουρά μαλλιά. Η κοπέλα στο παρακάτω βίντεο μας δείχνει πως να αποφεύγουμε όλες αυτές τις τεχνικές θερμότητας που επιβαρύνουν τα μαλλιά μας. Παρουσιάζει έναν έξυπνο τρόπο που χρησιμοποίησε για να κάνει όμορφες μπούκλες στα ίσια μαλλιά της. Η ίδια τεχνική, βέβαια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σγουρά μαλλιά ή μαλλιά που φριζάρουν. Το καλό είναι ότι με αυτήν την τεχνική αποφεύγεται η μεγάλη ζημιά που προκαλεί η θερμότητα στα μαλλιά μας, ενώ μπορείς να πετύχεις όμορφες και λαμπερές μπούκλες ενώ κοιμάσε.

Χρησιμοποιώντας μια κανονική κορδέλα για τα μαλλιά, δείτε αυτή την παρουσίαση που θα σας χαρίσει τέλειες ρομαντικές και αισθησιακές μπούκλες. Θα δείτε την κοπέλα να βάζει την κορδέλα γύρω από τα μαλλιά της, σε στυλ 60’s και να τα ψεκάζει με ένα σπρέυ. Στην συνέχεια τυλίγει τα μαλλιά της γύρω από την κορδέλα τμηματικά. Περιμένει μέχρι να δει πως θα μοιάζουν τα ίσια της μαλλιά το πρωί που θα βγάλει την κορδέλα.

Εγώ, που έχω φυσικά σγουρά μαλλιά που φριζάρουν και αυτό είναι από μόνο του ένα θέμα, δοκίμασα αυτή την τεχνική και είχα ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Όταν βγάλετε την κορδέλα, φτιάξτε λίγο τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας και τελειοποιήστε το χτένισμα με μια κρέμα ή ένα σπρέυ της επιλογής σας. Οι μπούκλες κρατάνε κανά δυο μέρες, μέχρι το επόμενο λούσιμό σας. Το να κοιμάσαι με την κορδέλα είναι εντελώς βολικό, αλλά αν θέλετε ένα γρηγορότερο αποτέλεσμα, μπορείτε να πετύχετε αυτό το χτένισμα, αν έχετε σγουρά μαλλιά.

Έχω χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνική αρκετές φορές και μόλις ξεκινήσω να γυρίζω τα μαλλιά γύρω από την κορδέλα δεν χρειάζεται καν να κοιτάζω στον καθρέφτη. Απλά βλέπω λίγο τηλεόραση και βασικά βρίσκω την όλη διαδικασία πολύ χαλαρωτική. Μην ξεχάσετε να μας πείτε τις εντυπώσεις σας αν δοκιμάσετε αυτήν την τεχνική.

Ακολουθήστε μας στο facebook: