Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
διεθνήΈνας εξαγριωμένος άντρας εισβάλλει σε νοσοκομείο για να σκοτώσει την σύζυγό του....

Ένας εξαγριωμένος άντρας εισβάλλει σε νοσοκομείο για να σκοτώσει την σύζυγό του. Μαντέψτε γιατί…

Οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου Nevil Hall στην Ουαλλία κατέγραψαν την συγκλονιστική στιγμή που ο εξαγριωμένος πρώην σύζυγος μιας νοσοκόμας εισέρχεται στο νοσοκομείο, με σκοπό να την σκοτώσει. 

Ο Ρόιστον Τζόουνς είναι παντρεμένος με την Κλερ, που δουλεύει ως νοσοκόμα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο Τζόουνς είναι άνεργος και έχει πρόβλημα με τα ναρκωτικά, γεγονός που ανάγκασε την γυναίκα του να τον εγκαταλείψει μαζί με τα τρία παιδιά της.

Ο πρώην σύζυγος πίστευε ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση και, θολωμένος από την ζήλια , αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο και να την σκοτώσει.

Οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου κατέγραψαν την στιγμή της άφιξης του στο χώρο εργασίας της πρώην γυναίκας του.

husband 0husband1

Ο Τζόουνς περιφέρεται ημίγυμνος στους διαδρόμους του νοσοκομείου, ψάχνοντας για την πόρτα του θαλάμου εντατικής θεραπείας, στον οποίο δουλεύει η Κλερ.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συναδέλφων της, ο μαινόμενος άντρας επιτέθηκε στην πρώην γυναίκα του και προσπάθησε να την πνίξει,μπροστά στους ασθενείς που νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι συνάδελφοι της έσπευσαν να την βοηθήσουν και ένας από αυτούς τον χτύπησε στο κεφάλι, με μια καρέκλα. Μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφεραν να αποσπάσουν την γυναίκα από τα χέρια του και να τον ακινητοποιήσουν.

husband2

Η Κλερ μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, όπου δέχτηκε ιατρικές φροντίδες για τραύματα στο λαιμό, τον αγκώνα και την πλάτη. « Εμοιαζε σαν δαιμονισμένος. Με έσφιγγε δυνατά στο λαιμό και φώναζε “πέθανε, πέθανε”» δήλωσε σοκαρισμένη στην αστυνομία.

Ο πρώην σύζυγος της συνελήφθη και αποδείχτηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, δήλωσαν ότι τους είπε: «Θα φάω δύο χρόνια για αυτό που έκανα. Καλύτερα, να μην με αφήσουν να βγω από την φυλακή, γιατί θα τελειώσω την δουλειά».

wife 1husband

via

Τα πιο σημαντικά