Ένας εγκαταλελειμμένος σκύλος και ένας αρουραίος έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι!

30 Μαΐου, 2015 3:13 ΜΜ
More videos

Ο Osiris είναι ένας Ολλανδικός Ποιμενικός σκύλος, 3 ετών. Πριν από μερικά χρόνια, όταν ήταν ακόμη κουτάβι, βρέθηκε εγκαταλελειμμένος σε ένα πάρκινγκ από μια ευγενική ψυχή, που τον έδωσε σε μια ανάδοχη οικογένεια, η οποία έγινε το παντοτινό του σπίτι.

Ο Riff Ratt είναι ένας φανταστικός αρουραίος, 4 μηνών. Ο Riff Ratt ζούσε τις τελευταίες μέρες του, σε ένα κατάστημα παροχής τροφίμων για ερπετά, όταν οι ιδιοκτήτες του Osiris τον είδαν και τον ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Έτσι τον έφεραν στο σπίτι, και τάιζαν το μικροσκοπικό μωράκι με ένα μπουκάλι. Τα ματάκια του δεν είχαν ανοίξει ακόμη.

rat1

Αυτό που δεν γνώριζαν, είναι αν ο σκύλος τους θα τον αποδεχτεί ή θα τον βλέπει σαν έναν ξένο που μπήκε στο σπίτι τους, και ειδικά όταν αυτός ο ξένος τυχαίνει να είναι αρουραίος.

rat3

Όμως, προς έκπληξη όλων, οι δυο τους πρέπει να διαισθάνθηκαν πως είχαν και οι δυο από μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή, και έτσι δέθηκαν. Τώρα, λατρεύει ο ένας τον άλλον, σαν να είναι οικογένεια.

rat2

Είναι υπέροχο πως κατάφεραν αυτοί οι δυο άνθρωποι, να σώσουν δυο τόσο διαφορετικά ζώα και να τους δώσουν την ευκαιρία να ζήσουν σε ένα όμορφο σπίτι.

rat4

Η εικόνα των δύο ασυνήθιστων κολλητών φίλων, μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει στα πρόσωπά μας!

rat7 rat6
Παρακαλούμε κοινοποιήστε την μοναδική αυτή φιλία!