Ένας έφηβος την είδε τραυματισμένη στο δρόμο και έκανε κάτι αξιοθαύμαστο!

29 Ιουλίου, 2015 4:08 ΜΜ
More videos

Την Περασμένη Πρωτοχρονιά, ο 18χρονος Caleb Martin έφυγε μια ώρα νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως, από το κατάστημα McDonalds όπου δούλευε στο Tennessee. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στο σπίτι νόμιζε πως είδε έναν μεθυσμένο οδηγό να βγαίνει από το δρόμο. Το αυτοκίνητο όμως ήταν μπροστά από μια γυναίκα που βρισκόταν στη μέση του δρόμου. Ο Caleb ανακάλυψε τρομοκρατημένος πως ο οδηγός σκόπευε να τη χτυπήσει και προσπάθησε να του αποστάσει την προσοχή, χωρίς αποτέλεσμα, αφού τελικά ο οδηγός την χτύπησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα Βλέποντας τον νεαρό, ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε.

Ο Caleb έβαλε την τραυματισμένη γυναίκα στο αυτοκίνητό του και κάλεσε αμέσως το 911. Τότε έμαθε και την αλήθεια για την ίδια. Η 29 ετών Jenna, πυροβολήθηκε 2 φορές μέσα στο αμάξι του συντρόφου της και όταν προσπάθησε να πηδήξει έξω, εκείνος γύρισε πίσω για να τη χτυπήσει πάλι με αποτέλεσμα να τη ρίξει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Στην αγωνιώδες κλήση του προς το 911 ακούγεται καθαρά να λέει στη γυναίκα πως δεν θα πεθάνει. Ενώ οδηγούσε με κατεύθυνση το σπίτι των παππούδων του που βρισκόταν εκεί κοντά, έπαιρνε οδηγίες από τους υπεύθυνους για να ασκήσει πίεση στις πληγές της Jenna.

Μετά από λίγο οι διασώστες τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και ανάρρωσε. Αξιωματικοί της αστυνομίας βρήκαν τον φίλο της νεκρό μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Δείτε τη συνομιλία του νεαρού στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε μας στο facebook: