Ένας διαφορετικός… γάμος πάνω σε τεντωμένο σχοινί!

11 Μαΐου, 2015 2:01 ΠΜ
More videos

Η γαμήλια τελετή θα μείνει αξέχαστη στους νεονύμφους αλλά και στο κοινό που παρακολούθησε τον πιο παράδοξο γάμο με κομμένη την ανάσα.

Δύο ακροβάτες του τσίρκου αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους πάνω σε τεντωμένο σχοινί, σαν αυτό που ακροβατούν καθημερινά! 25 μέτρα πάνω από το έδαφος ο
Chris Bull και η Phoebe Baker από το Σόμερσετ της Βρετανίας αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης αφήνοντας τους καλεσμένους τους με το στόμα ανοιχτό.

tilestwra.com -Ασυνήθιστος γάμος σε τεντωμένο σχοινί!

Η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο όταν ο γαμπρός και η νύφη περπάτησαν πάνω στο σχοινί προσεγγίζοντας ο ένας τον άλλον, ισορροπώντας με δυσκολία αφού το νυφικό και τοκοστούμι δυσκόλευε τις κινήσεις τους. Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον οι δυο τους απόλαυσαν έναν ξεχωριστό γάμο, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους που παρακολουθούσαν την σκηνή από μακριά…

tilestwra.com -Ασυνήθιστος γάμος σε τεντωμένο σχοινί! tilestwra.com -Ασυνήθιστος γάμος σε τεντωμένο σχοινί! tilestwra.com -Ασυνήθιστος γάμος σε τεντωμένο σχοινί! tilestwra.com -Ασυνήθιστος γάμος σε τεντωμένο σχοινί! tilestwra.com -Ασυνήθιστος γάμος σε τεντωμένο σχοινί!

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: