Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
βίντεοΈνας χρόνος ζωής ενός μωρού που γεννήθηκε πολύ πρόωρα

Ένας χρόνος ζωής ενός μωρού που γεννήθηκε πολύ πρόωρα

Είναι πολύ όμορφο να κάνετε δώρο στη σύζυγο σας για τα γενέθλια της ένα βίντεο με στιγμές από τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού σας.

Όταν όμως το μωρό σας έχει γεννηθεί 15 εβδομάδες πρόωρα, είχε το χαμηλότερο σκορ στο τεστ για την εγκεφαλική του λειτουργία και πέρασε τις πρώτες 107 μέρες της ζωής του σε ένα νοσοκομείο, το δώρο αμέσως γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστό.

Περιγράφοντας το βίντεο του στο Vimeo ο ευτυχισμένος μπαμπάς αναφέρει:

«Αυτό το βίντεο συνοψίζει το πρώτο έτος του γιου μου. Γεννήθηκε πάρα πολύ νωρίς και τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσει ήταν πραγματικά μεγάλα, αλλά όχι μεγαλύτερα από τον Θεό. Είναι μια ιστορία αγάπης μιας μητέρας για το μωρό της.

Έφτιαξα αυτό το βίντεο για να τιμήσω τον ερχομό του πριν από ένα χρόνο στο σπίτι μας αλλά και τα γενέθλια της μητέρας του. Είναι το δώρο μου σε αυτήν.

Ένας χρόνος ζωής ενός μωρού που γεννήθηκε πολύ πρόωρα

Για την ιστορία, το πλήρες όνομά μου είναι Μπέντζαμιν Σκοτ Μίλλερ Scot Miller» .

Ο μικρός Γουόρντ είναι πλέον 16 μηνών. Μόλις μαθαίνει να μπουσουλάει, αλλά προσπαθεί να περπατήσει εδώ και πολλούς μήνες.

Λέει κάποιες λέξεις, όπως «Σκύλος” και “Mc» (το όνομα ενός από τα σκυλιά της οικογένειας), αν και εξακολουθεί να προσπαθεί να φωνάξει «κουτάβι» και «Σαμψών» (το άλλο κατοικίδιο ζώο τους).

Το βίντεο ήταν μια έκπληξη για το 32ο έτος της ηλικίας της μαμάς Λίντσεϊ, η οποία συνέπεσε με την ενός έτους επέτειο από την ημέρα που ο μικρός Γουόρντ ήρθε στο σπίτι από το νοσοκομείο.

«Την φώναξα στο γραφείο μου και μόλις είδε τον Γουόρντ στην οθόνη κατάλαβε πάνω σε τι δούλευα και άρχισε να κλαίει» .

Ένας χρόνος ζωής ενός μωρού που γεννήθηκε πολύ πρόωρα

Ο Μπεν είπε χαριτολογώντας ότι η Λίντσεϊ έχει παρακολουθήσει το βίντεο τόσες φορές, όσες είναι οι μισές επισκέψεις που έχει το βίντεο στο Vimeo.

Αλλά με πάνω από 250.000 προβολές που αυξάνονται κάθε λεπτό, μάλλον αυτό έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι αλήθεια…

via

Τα πιο σημαντικά