Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
αληθινές ιστορίεςΈνας αστυνομικός σταματά στο δρόμο 5 ηλικιωμένες κυρίες. Δείτε τον ξεκαρδιστικό διάλογο!

Ένας αστυνομικός σταματά στο δρόμο 5 ηλικιωμένες κυρίες. Δείτε τον ξεκαρδιστικό διάλογο!

Οι αστυνομικοί δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητοί από τον κόσμο καθώς πολλοί είναι αρνητικοί απέναντι τους. Για κάθε «μπάτσο» όμως υπάρχουν περισσότεροι καλοί αστυνομικοί που εργάζονται σκληρά και θέλουν πάντα να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να διατηρούν την τάξη και την ασφάλεια.

Μπορεί σε κάποιους να μοιάζουν απόμακροι καθώς αποτελούν τις αρχές αλλά στην πραγματικότητα έχουν οικογένεια, ενδιαφέροντα και ξεχωριστές προσωπικότητες όπως όλοι μας.

Ο αστυνομικός στην παρακάτω ιστορία έχει αρκετό χιούμορ όταν σταματά μια ηλικιωμένη γυναίκα σε έναν αυτοκινητόδρομο που η οδήγησή της ήταν επικίνδυνη.

Senior Citizen Woman Driving in Profile

Η συζήτησή τους προκαλεί γέλιο και μας δείχνει πως και αυτοί είναι κανονικοί άνθρωποι.

Καθισμένος στην άκρη ενός δρόμου, ένας αστυνομικός περίμενε να πιάσει οδηγούς για υπερβολική ταχύτητα όταν είδε ένα αμάξι να κινείτε με 35 χιλιόμετρα/ώρα. «Αυτός ο οδηγός είναι τόσο επικίνδυνος όσο και ένας που τρέχει πολύ» σκέφτηκε και έκανε σήμα για να τον σταματήσει.

Καθώς πλησίασε το αμάξι, παρατήρησε πως ότι μέσα ήταν 5 ηλικιωμένες γυναίκες, που τον κοίταζαν με ορθάνοιχτα μάτια και κατατρομαγμένες.

Η οδηγός φανερά μπερδεμένη είπε: «Αστυνόμε, δεν καταλαβαίνω. Ακολουθούσα ακριβώς το όριο ταχύτητας. Ποιο είναι το πρόβλημα;»

«Κυρία μου, δεν τρέχατε με υπερβολική ταχύτητα αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως η οδήγηση σε χαμηλότερα όρια από το επιτρεπόμενο μπορεί επίσης να αποτελέσει κίνδυνο για άλλους οδηγούς.»

«Οδηγούσα με μικρότερη ταχύτητα από το όριο; Μα αστυνόμε το όριο ήταν ακριβώς 22 χιλιόμετρα/ώρα» απάντησε η γυναίκα περήφανα.

Speed indicator

Ο αστυνόμος προσπαθώντας να μην γελάσει της εξήγησε πως 22 ήταν ο αριθμός του δρόμου και όχι το όριο ταχύτητας.

Λίγο ντροπιασμένη η γυναίκα χαμογέλασε και τον ευχαρίστησε για την επισήμανση του σφάλματός της.

«Κυρία μου πριν φύγω θα ήθελα να μάθω αν είστε όλοι καλά σε αυτό το αμάξι. Οι άλλες κυρίες δεν έχουν μιλήσει καθόλου και μοιάζουν περίεργες.» είπε ο αστυνόμος προβληματισμένος.

«Α. θα είναι μια χαρά σε λίγο αστυνόμε, απλά μόλις βγήκαμε από τη διαδρομή 119!»

 

Τα πιο σημαντικά