Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
βίντεοΈνας άστεγος πιανίστας μεταμορφώνεται και κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του

Ένας άστεγος πιανίστας μεταμορφώνεται και κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του

Κάθε μέρα, ο 51 ετών Donald Gould, παίζει σε ένα από τα επτά πιάνα που έχουν τοποθετηθεί στην πόλη του στα πλαίσια ενός πρότζεκτ με την ονομασία «Sarasota Keys». Ένας περαστικός ανέβασε την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο στο Facebook, στο οποίο ο Donald έπαιζε πιάνο. Το βίντεο αυτό έχει δεχτεί εκατομμύρια προβολές. Ο Donald είναι τόσο καλός!

Ο Donald είναι επίσης πρώην πεζοναύτης και έχει περάσει μια ζωή γεμάτη δυσκολίες. Η γυναίκα του πέθανε το 1998. Η πρόνοια πήρε το γιο του μακριά λόγω της εξάρτησής που είχε με τα ναρκωτικά. Ζούσε στο δρόμο τα τελευταία επτά χρόνια. Και τώρα, μια ομάδα καλόκαρδων ξένων ανθρώπων, έχει ενωθεί για να δώσει στο Donald την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα με τη μορφή μιας ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης. Με μια καινούργια γκαρνταρόμπα και το πρώτο του κούρεμα και ξύρισμα εδώ και 15 μήνες, ο Donald δείχνει άλλος άνθρωπος. Η αντίδρασή του σε αυτήν την ευγενική κίνηση είναι συγκινητική. Και το καλύτερο όλων; Δέχτηκε πρόταση για να παίζει πιάνο επί πληρωμή σε ένα τοπικό εστιατόριο!

Αν και ήθελε να κάνει καριέρα σαν καθηγητής μουσικής, πριν να δει το σκληρό πρόσωπο της ζωής, τα όνειρα του Donald πλέον πάνε πολύ πιο πέρα από τη μουσική. Προσεύχεται και ελπίζει πως μια μέρα θα βρεθεί ξανά με το γιο του. «Δεν έχει περάσει μέρα από τότε που τον πήραν μακριά μου που να μην τον έχω σκεφτεί.  Θα γίνει 18 στις 24 Αυγούστου,» λέει. «Εύχομαι να έρθει να με βρει!»
Ελπίζουμε, πως το βίντεο του Donald σε συνδυασμό με τη συγκινητική του μεταμόρφωση, θα φέρει πατέρα και γιο κοντά ξανά. Παρακαλούμε κοινοποιήστε τη συγκινητική ιστορία  του Donald!

Τα πιο σημαντικά