Ένας άντρας ήθελε να στείλει e-mail στη γυναίκα του αλλά έκανε λάθος τη διεύθυνση. Το αποτέλεσμα…

14 Νοεμβρίου, 2014 11:57 ΠΜ
More videos

Ένα ζευγάρι από τη Μινεάπολις αποφάσισε να πάει για μερικές μέρες στη ζεστή Φλόριντα κατά τη διάρκεια ενός ιδιαίτερα παγωμένου χειμώνα. Είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα για το ταξίδι τους.

Για τη διαμονή τους εκεί, είχαν κλείσει το ίδιο ξενοδοχείο, όπου είχαν περάσει πριν από 20 χρόνια τον μήνα του μέλιτος. Επειδή όμως εργάζονταν και οι δυο, τους ήταν δύσκολο να φύγουν μαζί την ίδια μέρα. Έτσι ο σύζυγος πήρε το αεροπλάνο για τη Φλόριντα την Παρασκευή ενώ η σύζυγος του θα ταξίδευε για να τον συναντήσει την αμέσως επόμενη μέρα.

Την Παρασκευή ο σύζυγος μπήκε στο αεροπλάνο, έφτασε στη Φλόριντα και πήρε ταξί μέχρι το ξενοδοχείο. Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο ανακάλυψε με έκπληξη ότι, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά που το είχαν επισκεφτεί, υπήρχε ένας υπολογιστής πάνω στο γραφείο ο οποίος είχε και Ίντερνετ. Έτσι, αποφάσισε να στείλει ένα e-mail στη γυναίκα του για να της πει ότι έφτασε. Το έγραψε αλλά όταν πληκτρολόγησε την ηλεκτρονική της διεύθυνση, κατά λάθος ξέχασε να γράψει ένα γράμμα. Έτσι, χωρίς να το αντιληφθεί, έστειλε το email του σε λάθος διεύθυνση!

Εν τω μεταξύ, κάπου στο Χιούστον, μια χήρα είχε μόλις επιστρέψει σπίτι από την κηδεία του άντρα της. Ο σύζυγος της ήταν υπουργός και είχε πεθάνει έπειτα από ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Η χήρα αποφάσισε να κοιτάξει τα email της για να απαντήσει στα μηνύματα συμπαράστασης των συγγενών και των φίλων της.

Μόλις διάβασε το πρώτο μήνυμα άρχισε να ουρλιάζει και λιποθύμησε. Ό γιος της, που βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο, άκουσε τις φωνές της και αμέσως έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Βρήκε τη μητέρα του στο πάτωμα και προσπάθησε να τη συνεφέρει. Όταν τελικά τα κατάφερε, είδε τη μητέρα του να του δείχνει με τρόμο την οθόνη του υπολογιστή της. Σηκώθηκε όρθιος, πήγε στον υπολογιστή και άρχισε να διαβάζει:

Προς: Την αγαπημένη μου γυναίκα
Ημερομηνία: Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2005

Θέμα: Έφτασα!

Αγαπημένη μου:

Ξέρω ότι θα εκπλαγείς μόλις λάβεις αυτό το email. Τώρα έχουν και υπολογιστές εδώ, και έτσι μπορείς να στέλνεις μηνύματα στους αγαπημένους σου.

Πριν από λίγο έφτασα και έκανα check-in. Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή σου άφιξη. Ανυπομονώ να έρθεις για να σε δω! Ελπίζω το ταξίδι σου να είναι τόσο ήρεμο όσο ήταν και το δικό μου.

Υ.Γ. Κάνει τρομερή ζέστη εδώ πέρα!!