Ένας άνδρας ζει μέσα στο «λαθραίο τροχόσπιτο» των 150 δολαρίων που κουβαλά με το ποδήλατό του

9 Απριλίου, 2016 7:14 ΜΜ
More videos

Για χρόνια, ο Paul Elkins ταξίδευε στην χώρα του με αυτό που αποκαλεί «κρυφό τροχόσπιτο» και δεν θα το πιστεύετε μέχρι να το δείτε. Πρώτα από όλα, σε αντίθεση με τα περισσότερα μικρά σπίτια που έχετε δει, αυτό είναι συνδεμένο με ένα ποδήλατο. Ζυγίζει 60 κιλά και κόστισε μόλις 150 δολάρια. Ο Paul χρησιμοποίησε 4 τμήματα ανακυκλώσιμου πλαστικού για συνθήματα καμπάνιας από τις πρόσφατες εκλογές, ένα μεταχειρισμένο ποδήλατο 20 δολαρίων, 6 σανίδες πεύκου που αγόρασε προς 1 δολάριο τη μια, κολλητική ταινία, φερμουάρ και βίδες. Αυτό το σπίτι μακριά από το σπίτι του δεν είναι ένα απλό καταφύγιο. Πρόκειται για ένα πλήρως λειτουργικό τροχόσπιτο. Μπορεί το εξωτερικό να μοιάζει με σπιτάκι σκύλου αλλά το εσωτερικό του είναι φοβερό.

Το σπίτι περιλαμβάνει σόμπα, ένα νεροχύτη-τηγάνι, πάγκο, χώρο για αποθήκευση τροφίμων, ράφια για αποθήκευση ρούχων, κρεβάτι, φωτάκια LED, φεγγίτη και διαθέτει μόνωση. Για οποιονδήποτε χρειάζεται ένα έκτακτο σπίτι ή θέλει να ταξιδέψει, αυτό το μικρό παραδεισένιο σπίτι είναι κάτι επαναστατικό. 

«Δείχνει τις δυνατότητες ενός νέου τρόπου να ταξιδεύει ή να ζει κανείς. Δεν έχετε ασφάλεια αυτοκινήτου, ούτε ασφάλεια σπιτιού. Τι έχετε; Τρόφιμα. Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να αγοράσουν ένα ημιφορτηγό ή να χτίσουν ένα σπίτι σε τρέιλερ, θα μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό και να ταξιδέψουν. Είναι ιδανικό για τους τυχοδιώκτες και αν δεν τους πειράζει να κουβαλούν πάνω τους λίγο περισσότερο βάρος τότε είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος.» δήλωσε ο άνδρας.

Δείτε παρακάτω την απίθανη εφεύρεση του Paul.