Ένας άνδρας στο νοσοκομείο είπε σε αυτή την 4χρονη ότι το αγοράκι την χτύπησε επειδή του άρεσε!

11 Οκτωβρίου, 2015 4:23 ΜΜ
More videos

“Είμαι σίγουρος ότι του άρεσες”, είπε ο υπάλληλος στη ρεσεψιόν του νοσοκομείου στο Columbus του Ohio, σε μία 4χρονη που ήρθε στο νοσοκομείο για ράμματα, μετά από χτύπημα ενός συμμαθητή της.

Η Meritt Smith, η μητέρα της μικρής δεν άντεξε και ξέσπασε μέσω Facebook.

“I bet he likes you.”Dear man at the registration desk at Children’s hospital, l’m positive that you didn’t think that…

Posted by Merritt Smith on Tuesday, October 6, 2015

“Είμαι σίγουρος ότι του άρεσες”

Αγαπητέ άνδρα, στη ρεσεψιόν του νοσοκομείου παιδιών, είμαι σίγουρη ότι δεν σκέφτηκες καλά πριν μιλήσεις. Μόλις άκουσα τι είπες στη μικρή, αμέσως κατάλαβα ότι αυτή είναι η ρίζα του προβλήματος. Αυτή η φράση είναι αυτό από όπου ξεκινά η εντύπωση πως το να χτυπάς είναι κάτι σαν φλερτ. Το 4χρονο μου ξέρει καλά πως “αυτός δεν είναι ο τρόπος που δείχνουμε σε κάποιον πώς μας αρέσει”. Η επιλογή αυτή δεν ήταν σωστή.

Εκείνη τη στιγμή, που πονούσε, που βρισκόταν σε ένα άγνωστο μέρος και που ήταν φοβισμένη μήπως της κάνουν ένεση ή ράμματα, εσύ, θα έπρεπε να ήσουν αυτός που θα μας βοηθούσε. Αντί για αυτό, τα λόγια σου πέρασαν το μήνυμα ότι κάποιος που σε συμπαθεί μπορεί να σε πληγώσει. Όχι. Δεν θα αφήσω αυτό το “μήνυμα” να θεωρηθεί σωστό. Δεν θα επιτρέψω να ακουστεί πάνω από το “Όταν συμπαθούμε κάποιον δεν τον χτυπάμε!”. Στη ρεσεψιόν, είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, είσαι ένας άνθρωπος που επηρεάζεις με τα λόγια σου. Νόμιζες ότι έσπαγες τον πάγο και ότι βοηθούσες την κατάσταση. Είναι ώρα να αναλάβεις και εσύ μέρος της ευθύνης για τα μηνύματα που εμείς ως κοινωνία δίνουμε στα παιδιά μας. Μην ξαναπείς όμως στο 4χρονο κοριτσάκι μου ότι το αγόρι που τη χτύπησε στο σχολείο – και τώρα η κόρη μου χρειάζεται ράμματα για αυτό – το έκανε επειδή τη “συμπαθούσε”. ΟΧΙ.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: