Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
διάφοραΈνας άνδρας μετέτρεψε ένα παλιό λεωφορείο σε κινητό σπίτι. Το εσωτερικό του...

Ένας άνδρας μετέτρεψε ένα παλιό λεωφορείο σε κινητό σπίτι. Το εσωτερικό του θα σας εντυπωσιάσει.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επιλέγουν τα έργα DIY για το σπίτι τους. Αγοράζουν παλιά αντικείμενα από μαγαζιά με αντίκες ή μέσω του διαδικτύου και μετά από μερικές ώρες ή και περισσότερο χρόνο, έχουν ολοκαίνουρια έπιπλα όπως κρεβάτια, ντουλάπες ή ακόμη και ολοκαίνουρια σπίτια για να ζήσουν.

Στο καθιστικό υπάρχει σόμπα με καμινάδα. Ναι, ήταν ένα λεωφορείο παλαιότερα.

ff2083fc4e1536973884282446e8bf0f

Είναι εντυπωσιακό πως οι άνθρωποι μπορούν να φτιάξουν όμορφα πράγματα με παλιά και άχρηστα αντικείμενα μετατρέποντάς τα σε λειτουργικά έπιπλα. Η ιστορία που θα δείτε εδώ αφορά στον ξυλουργό Adam Collier-Woods, που αγόρασε ένα παλιό διώροφο λεωφορείο και το μετέτρεψε σε ένα καταπληκτικό σπίτι για τον ίδιο και την 12 ετών κόρη του.

Ο Adam το αποκαλεί: The Big Green Bus (Το Μεγάλο Πράσινο Λεωφορείο)

0d39b580c0aa3406e58b223550e30ce1

Το αγόρασε από το eBay και ξεκίνησε τα μαγικά του. Μετά την πρώτη εξερεύνηση στο εσωτερικό του, ήταν εύκολο να διακρίνει κανείς πως πολλά πράγματα έπρεπε να φτιαχτούν. Κάθε γωνία του έπρεπε να επιδιορθωθεί. Από τα παράθυρα υπήρχε διαρροή και δεν μπορούσε να φτιαχτεί ενώ τα πατώματα είχαν σαπίσει και ήταν ξεχαρβαλωμένα.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι απλοί και άνετη.

0e724b7f67eae58aad279d5d745c120f

Κομμάτι κομμάτι και τμήμα τμήμα, ο Adam δούλεψε σε όλο το λεωφορείο. Καθώς βλέπετε πόσο παραμελημένο και παλιό είναι, θα εντυπωσιαστείτε με τον τρόπο που μεταμορφώθηκε από άσχημο σε ζωντανό. Πλέον ο άνδρας νοικιάζει στους ενδιαφερόμενους το διώροφο «Μεγάλο Πράσινο Μήλο».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον εντυπωσιακό τρόπο που δούλεψε ο Adam στο κινούμενο σπίτι του.

Τα πιο σημαντικά