Ένας άνδρας εγκατέλειψε την έγκυο ερωμένη του… Εννέα μήνες μετά έλαβε μια κάρτα.

13 Μαΐου, 2016 5:35 ΜΜ
More videos

Η ζωή μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Σίγουρα, μπορεί να έχουμε τα σχέδιά μας και κάποιες φορές να τα υλοποιούμε αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν πως το απρόσμενο είναι μέρος της ζωής μας. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στις σχέσεις μας, τότε ξέρουμε πως αποτελούνται σχεδόν εξολοκλήρου από απροσδόκητες και απρόσμενες καταστάσεις.

Κάποτε, ένας παντρεμένος άνδρας είχε εξωσυζυγική σχέση με μια Ιταλίδα για πολλά χρόνια και μια μέρα του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

Ο άνδρας μη θέλοντας να αμαυρώσει τη μνήμη του κα να καταστρέψει τον μακροχρόνιο γάμο του, της ζήτησε να επιστρέψει στην Ιταλία και να φέρει στον κόσμο κρυφά το παιδί με αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Επιπλέον της υποσχέθηκε να της δίνει χρήματα μέχρι το παιδί να γίνει 18 ετών.

Η γυναίκα συμφώνησε και τον ρώτησε πως θα μπορούσε να τον ενημερώσει όταν γεννηθεί το παιδί. Για να αποφευχθεί κάθε πιθανή δημοσιότητα του θέματος, της ζήτησε να του στείλει μια κάρτα γράφοντας τη λέξη «Spaghetti» όταν φτάσει εκείνη η ώρα. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, είπαν αντίο ο ένας στον άλλον και η γυναίκα επέστρεψε στην Ιταλία.

Στη συνέχεια, πέρασαν περίπου 9 μήνες…

Ένα βράδυ, όταν ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του, η σύζυγός του τον συνάντησε με ένα έκπληκτο βλέμμα. «Γλυκέ μου», του είπε, «Λάβαμε μια πολύ παράξενη κάρτα σήμερα.»

«Αυτό είναι ενδιαφέρον» απάντησε. «Άσε με να τη δω.»

Η γυναίκα του έδωσε την κάρτα και παρακολουθούσε την αντίδρασή του. Ο άνδρας, έχοντας διαβάσει μερικές γραμμές, αρχικά έγινε νεκρικά χλωμός και μετά λιποθύμησε. Η σύζυγός του έτρεξε να τον βοηθήσει και η κάρτα έπεσε στο πάτωμα.

Αυτό που έγραφε η κάρτα ήταν το εξής: «Spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti. Τρία με κεφτεδάκια και δύο χωρίς αυτά. Παρακαλώ στείλε περισσότερη σάλτσα…»

Ακολουθήστε μας στο facebook: