Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
σκύλοςΈνα ζευγάρι κάλτσες άλλαξαν τη ζωή μιας σκυλίτσας ράτσας παγκ.

Ένα ζευγάρι κάλτσες άλλαξαν τη ζωή μιας σκυλίτσας ράτσας παγκ.

Μερικές φορές, όλα όσα χρειάζεται ένας ηλικιωμένος σκύλος που διασώθηκε, είναι ένα ζευγάρι πολύχρωμες κάλτσες. Η Λία είναι ένα τετράποδο παγκ που υιοθετήθηκε πριν δυο χρόνια από τον Οργανισμό διάσωσης παγκ  «Under My Wing» και απολαμβάνει το νέο της σπίτι που είναι γεμάτο αγάπη. Περνούσε υπέροχα μέχρι που οι ιδιοκτήτες άλλαξαν το πάτωμα.

«Το περασμένο φθινόπωρο βγάλαμε τα χαλιά και τοποθετήσαμε ξύλινο πάτωμα. Όμως καταλάβαμε πως γλιστρούσε και σερνόταν χωρίς να μπορεί να περπατήσει» αναφέρει η Niki Geroni-Lajoie, ιδιοκτήτρια της Λία στο The Dodo. «Ανησυχούσα πως θα πάθαινε διάστρεμμα όντας μεγάλη σε ηλικία και έχοντας ήδη αστάθεια.» προσθέτει.

«Η καλύτερη λύση ήταν να της πάρουμε πολύχρωμες κάλτσες και σήμερα έχει μια ολόκληρη συλλογή με σχέδια: σπαιντεργουμαν, πριγκίπισσας, σουπεργουμαν και άλλα. Προφανώς, μετά τη χρήση τους άλλαξε η Λία και το τετράποδο είναι πολύ χαρούμενο.»

«Από ακίνητη και φοβισμένη να περπατήσει στο πάτωμα, πλέον έχει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη όταν φοράει τις κάλτσες. Μας βοηθάει να τις βάζουμε. Ξέρει πως της προσφέρουν βοήθεια.» δηλώνει η ανθρώπινη μητέρα της.

Επίσης προσθέτει πως «όταν φοράει κάλτσες, τρέχει τριγύρω και είναι πραγματικά άνετη και χαρούμενη.»

Γνωρίστε την Λία, το παγκ που διασώθηκε και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενο για τις κάλτσες του.1

thedodo

Όταν οι ιδιοκτήτες της άλλαξαν πάτωμα, έγινε ολισθηρό και επικίνδυνο για να περπατήσει πάνω του.2

thedodo

Οπότε η ανθρώπινη μητέρα της Λία, αποφάσισε να της αγοράσει μερικές πολύχρωμες κάλτσες. Έκαναν χαρούμενο το λυπημένο τετράποδο.3

thedodo

«Από το να είναι αρκετά ακίνητη, κατάφερε να τριγυρίζει με εμπιστοσύνη.»4

thedodo

«Πλέον που γνωρίζει πόσο καλό της κάνουν, δεν θέλει να τις βγάζει.»5

thedodo

[Facebook] [thedodo]

Τα πιο σημαντικά