Ένα ζευγάρι έχτισε το κάστρο των ονείρων του πάνω σε τροχούς.

30 Ιουνίου, 2016 3:52 ΠΜ
More videos

Πόσοι από εμάς έχουμε ονειρευτεί πως ζούμε σε ένα παραμυθένιο παλάτι ή πως ταξιδεύουμε στον κόσμο; Σίγουρα, πάρα πολλοί. Μια νεαρή οικογένεια από τη Νέα Ζηλανδία, οι Justin, Lola και ο γιος τους Piko βρήκαν τρόπο να τα κάνουν και τα δύο, χτίζοντας το δικό τους κάστρο σε ένα παλιό φορτηγό.

Εμείς εντυπωσιαστήκαμε από το ταλέντο και τη δημιουργικότητα της οικογένειας και θα θέλαμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο για εμάς.

Ο Justin και η Lola ταξιδεύουν πολύ και πάντα ήθελαν να νιώθουν πραγματικά σαν στο σπίτι τους όπου πήγαιναν.

Αυτός είναι ο λόγος που μετέτρεψαν ένα παλιό φορτηγό σε σπίτι με τα ίδια τους τα χέρια.

Το «κάστρο- φορτηγό» τους είναι εντελώς αυτόνομο. Κινείται κυρίως με ηλιακές μπαταρίες.

Το βρόχινο νερό συλλέγεται από ειδικά αυλάκια και αποθηκεύεται σε ειδικά δοχεία που συνδέονται με το φορτηγό. Θερμαίνεται επίσης χρησιμοποιώντας ηλιακές μπαταρίες.

Όταν η οικογένεια κινείται, ολόκληρο το σπίτι τους μπορεί να «διπλωθεί».

Η οροφή είναι ανασυρόμενη και οι πύργοι έλκονται στις πλευρές του φορτηγού. Έτσι απλά, είναι έτοιμοι για το ταξίδι τους.

Όταν μένουν σε ένα μέρος, το φορτηγό επεκτείνεται για να τους παρέχει άπλετο και άνετο χώρο διαβίωσης στο εσωτερικό του.

Αυτό το απίθανο υπνοδωμάτιο ανυψώνεται στην κορυφή του φορτηγού, ακριβώς πάνω από τις θέσεις του οδηγού και των επιβαινόντων.

Καθώς ταξιδεύουν γύρω από τη Νέα Ζηλανδία, η οικογένεια κάνει συνεχώς βελτιώσεις στο κάστρο της για να είναι ένα πραγματικά υπέροχο σπίτι που θα κρατήσει για μια ζωή.

Πηγή: livingbiginatinyhouse

Ακολουθήστε μας στο facebook: