Ένα βήμα πριν τη κατάρρευση η Εύα Καϊλή: Οι βελγικές αρχές δεν της επιτρέπουν να δει το παιδί της

28 Δεκεμβρίου, 20221:39 ΜΜ

Μόνη της πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα μέσα στις φυλακές του Χάρεν η Εύα Καϊλή. Ο μοναδικός που την επιστέφτηκε την Κυριακή ήταν ο πατέρας της, ο οποίος προσπάθησε να της σταθεί τις δύσκολες αυτές ώρες.

  • Όπως είπε από τις Βρυξέλλες η ανταποκρίτρια του Star Μαρία Ψαρά, η Εύα Καϊλή από τις 9 Δεκεμβρίου που συνελήφθη δεν έχει δει την κόρη της και αυτό γιατί δεν το επιτρέπουν οι βελγικές αρχές.

Κανείς δε γνωρίζει τους λόγους που αρνούνται την επίσκεψη της μικρής μέσα στις φυλακές για να βρεθεί κοντά στη μητέρα της. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσει άλλες είκοσι μέρες μέσα στις φυλακές μέχρι να συνεδριάσουν εκ νέου οι δικαστικές αρχές του Βελγίου και να αποφασίσουν αν θα παραταθεί ή όχι η κράτησή της.

  • Σύμφωνα με τη Μαρία Ψαρά το πιο πιθανό είναι παραμείνει στη φυλακή, μετά και από τις εξελίξεις με τον Νίκολο Φίγκα Ταλαμάνκα, ο οποίος επέστρεψε κι αυτός στη φυλακή.

Σήμερα ο Αντόνιο Παντσέρι και ο Νίκολο Ταλαμάνκα βρέθηκαν ενώπιον του εφετείου των Βρυξελλών

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας η χρήση ηλεκτρονικού βραχιολιού που επιβλήθηκε στον Ταλαμάνκα από το συμβούλιο τροποποιήθηκε σε απλή παράταση της προφυλάκισής του.

Από την άλλη ο Παντσέρι, βλέποντας ότι οι εξελίξεις είναι αρνητικές ζήτησε και πήρε αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσής του για τις 17 Ιανουαρίου 2023.

  • Το προδικαστικό συμβούλιο είχε αποφασίσει αρχικά τη χρήση ηλεκτρικού βραχιολιού για τον κ. Ταλαμάνκα. Ωστόσο, ο εισαγγελέας είχε ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News