Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
1970Ένα τσιτάχ βλέπει τον φωτογράφο να κοιμάται κάτω από ένα δέντρο και...

Ένα τσιτάχ βλέπει τον φωτογράφο να κοιμάται κάτω από ένα δέντρο και αποφασίζει να κοιμηθεί επάνω του

Η εργασία με την άγρια ​​ζωή είναι ταυτόχρονα επικίνδυνη και ανταποδοτική. Μπορεί να είναι δύσκολη δουλειά να τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες αυτών των ζώων, καθώς και κουραστική.

Ένας άντρας,το 2015, δεν περίμενε ποτέ ότι αυτό θα συνέβαινε όταν αποφάσισε να ξαπλώσει στο γρασίδι για έναν υπνάκο. Ο Dolph Volker ήταν εθελοντής στο Cheetah Experience στη Νότια Αφρική, όπου διατηρείται ο πληθυσμός αυτών των μεγάλων τσιτάχ.

Μπορεί να είναι εξαιρετικά ντροπαλά πλάσματα που δεν δέχονται πολύ καλά την ανθρώπινη διακοπή στην καθημερινή τους ζωή. Αλλά ο Dolph εργάζεται εδώ και μήνες για να κερδίσει την εμπιστοσύνη αυτών των ζώων και όλη η σκληρή δουλειά του απέδωσε καρπούς.

2 25 768x432 1

Σε ένα ταξίδι του, ενώ ήταν κουρασμένος μετά από μια κουραστική μέρα στον ήλιο, ο φωτογράφος αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο κάτω από ένα δέντρο.

Τότε ήταν που ένα τσίτα με το όνομα Eden εντόπισε τον Dolph. Πήγε κοντά του, τον μύρισε και αποφάσισε να αγκαλιάσει αυτόν τον αβλαβή άνθρωπο! Το να πούμε ότι ο Dolph εξεπλάγη όταν βρήκε την Eden όταν ξύπνησε, θα ήταν υποτιμητικό.

Και αυτή ήταν η αρχή της φιλίας τους. Μια όμορφη, καταπληκτική, συναρπαστική φιλία. Ο Έντεν κοιτάζει την Ντολφ σαν να ανήκει στο ίδιο είδος με εκείνη. Τον αγκαλιάζει, τον τσιμπάει, γουργουρίζει και χώνεται στην αγκαλιά του . Ο δεσμός δεν θα μπορούσε να είναι πιο αξιολάτρευτος.

Στην πραγματικότητα, ο Dolph αποκαλείται τώρα «The Cheetah Whisperer» αφού περνά τον περισσότερο χρόνο του παρέα με την τσίτα. Αυτό είναι το πιο γλυκό πράγμα που έχουμε δει εδώ και καιρό.

Πηγή: filoitexnisfilosofias, natureknows

Τα πιο σημαντικά