Ένα θαλάσσιο… τέρας από την Mercedes AMG και την Cigarette Racing!

15 Φεβρουαρίου, 2015 12:43 ΠΜ
More videos

H Cigarette Racing σε συνεργασία με την Mercedes-Benz παρουσίασαν το εντυπωσιακό ταχύπλοο Cigarette 50 Marauder.

Το Cigarette 50 Marauder παρουσιάστηκε πρόσφατα στη διεθνή έκθεση σκαφών στο Μαϊάμι και όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η Mercedes-AMG GT S. Πέρα από την χαρακτηριστική κιτρινόμαυρη ματ βαφή του σκάφους με την μεγάλη επιγραφή «AMG», ακόμη πιο έκδηλη είναι η συσχέτιση στο πενταθέσιο εσωτερικό.

Ειδικά το κοκπιτ με τα χαρακτηριστικά όργανα που συνδυάζουν τις κλασικές βελόνες με αρκετές οθόνες αφής, τα εντυπωσιακά χειριστήρια, τα καθίσματα με επένδυση αλκαντάρα, το υψηλής πιστότητας ηχοσύστημα κ.α., συνδυάζει το στιλ ενός ταχύπλοου με τον διάκοσμο ενός σπορ μοντέλου, όπως είναι η AMG-GT S.

Εδώ να πούμε πως το Cigarette 50 Marauder είναι πρωτότυπο, έχει μήκος 15 m, δύο αγωνιστικές μηχανές της Mercury, ενώ μπορεί να αναπτύξει τελική 217 km/h! Αν και πρωτότυπο, η γερμανική εταιρία ανακοινώνει πως το εν λόγω πρότζεκτ μπορεί να υλοποιηθεί, αρκεί ο ενδιαφερόμενος να καταβάλλει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ!

cigarette-amg-gt-s-09-1

cigarette-amg-gt-s-15-1 cigarette-amg-gt-s-13-1 cigarette-amg-gt-s-25-1 cigarette-amg-gt-s-23-1 cigarette-amg-gt-s-21-1 cigarette-amg-gt-s-20-1 cigarette-amg-gt-s-19-1 cigarette-amg-gt-s-18-1 cigarette-amg-gt-s-17-1 cigarette-amg-gt-s-16-1

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: