Ένα πουλάρι πλησιάζει μια γυναίκα! Mόλις δείτε τι έγινε δεν θα σταματήσετε να χαμογελάτε!

22 Απριλίου, 2015 4:06 ΜΜ
More videos

Η Σάνυ Μπέιν φρόντιζε τα άλογα όταν ξαφνικά έζησε πολύτιμες στιγμές με ένα πουλάρι. Η γυναίκα βούρτσιζε το μικρό πουλάρι όταν αυτό νοιώθοντας την αγάπη και την φροντίδα, αποφάσισε να την ανταποδώσει.

Το πουλάρι την έσπρωξε απαλά και χώθηκε στην αγκαλιά της. Η Η Σάνυ δεν μπορούσε να σταματήσει το γέλιο. Έπαιζαν και κυλιόντουσαν  στο έδαφος σαν παιδιά.

“Αυτή είναι η καλύτερη ημέρα της ζωής μου” δηλώνει η νεαρή γυναίκα στη σελίδα της στο φέισμπουκ όπου δημοσίευσε το ενός λεπτού βίντεο με το πουλάρι. Το αξιολάτρευτο αυτό βίντεο το είδαν ένα εκατομμύριο άνθρωποι και το μοιράστηκαν 280.000 φορές.

‘Συχνά οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα άλογα συναντούν κάποιο άλογο που σημαδεύει τη καρδιά τους. Αυτό εδώ πραγματικά άγγιξε την καρδιά μου και την ψυχή μου’ έγραψε η Σάνυ. ‘Μπορούσα να νιώσω την αγάπη του και την περιέργειά του.

Ήρθε επάνω μου και δεν με πείραξε καθόλου αυτό. Μα κοιτάξτε το. Μου έλιωσε την καρδιά εκείνη την ημέρα και πιστεύω πως έλιωσε και τις καρδιές μερικών ακόμα εκατομμυρίων άλλων ανθρώπων.’

Δείτε το βίντεο για να λιώσει η καρδιά σας!

Ακολουθήστε μας στο facebook: