Ένα μοναδικό βιβλιαράκι μινιατούρα που περιέχει όλα αυτά που αξίζει να ζεις!

17 Μαρτίου, 2015 12:35 ΠΜ
More videos

O καλλιτέχνης Evan Lorenzen μόλις δημοσιεύετε ένα βιβλίο που δεν είναι όπως όλα τα άλλα. Ένα βιβλίο μόλις 2,5 εκατοστών όπως έχει μέσα ζωγραφιές μικρότερες από το μέγεθος ενός αντίχειρα!

Αυτό το βιβλίο το ονόμασε “Life’s Lil Pleasures” δηλαδή “Οι μικρές απολαύσεις της ζωής!” όπου μέσα σε όλες τις σελίδες υπάρχουν μικρές ζωγραφιές από πράγματα που αξίζει κανείς να ζει! (σύμφωνα με τον καλλιτέχνη).

O καλλιτέχνης καταφέρνει να μεταφέρει δυνατά συναισθήματα και σκέψεις με βάθος με ένα μοναδικό τρόπο στις ζωγραφιές του! Χρησιμοποιεί μολύβι και μελάνι και μερικές φορές και νερομπογιές.

Δείτε το αξιολάτρευτο αυτό μικρό βιβλιαράκι του!

miniature-book-lifes-lil-pleasures-evan-lorenzen-2 miniature-book-lifes-lil-pleasures-evan-lorenzen-3 miniature-book-lifes-lil-pleasures-evan-lorenzen-4 miniature-book-lifes-lil-pleasures-evan-lorenzen-5 miniature-book-lifes-lil-pleasures-evan-lorenzen-6 miniature-book-lifes-lil-pleasures-evan-lorenzen-7 miniature-book-lifes-lil-pleasures-evan-lorenzen-8 miniature-book-lifes-lil-pleasures-evan-lorenzen-9 miniature-book-lifes-lil-pleasures-evan-lorenzen-10 miniature-book-lifes-lil-pleasures-evan-lorenzen-11