Ενα λουκ για τις πλημμύρες: Η Δούρου άβαφη και ατημέλητη στη διυπουργική για τη Μάνδρα

29 Ιουνίου, 2018 7:11 ΜΜ
More videos

Αν και πάντα κοκέτα, η Ρένα Δούρου σήμερα, στη διυπουργική για τα αντιπλημμυρικά έργα εμφανίστηκε… επιμελώς ατημέλητα ντυμένη.

Η Μάνδρα, επτά μήνες μετά το θανατηφόρο πλήγμα από τις πλημμύρες, που την κατέστησαν για μέρες πολιτεία κάτω από το νερό και είχαν σαν συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 24 άτομα, δέχθηκε ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα τις προηγούμενες ημέρες.

Τους επτά μήνες που μεσολάβησαν από την πλημμύρα του Νοεμβρίου ως την πλημμύρα του Ιουνίου, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η δήμαρχος Μάνδρας Γιάννα Κριεκούκη δεν έγινε κανένα αντιπλημμυρικό έργο. «Περιμένουμε να ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα της περιφέρειας, τα οποία προετοιμάζονται όλο αυτό το διάστημα -δηλαδή από τον περασμένο Νοέμβριο όταν η Μάνδρα θρήνησε 24 άτομα- τα οποία όμως δεν έχουν ξεκινήσει λόγω διαδικασιών. Κάθε εβδομάδα ρωτούσα για την πρόοδο των έργων», είπε η δήμαρχος Μάνδρας στο iefimerida.gr.

Η πλευρά Δούρου αντέτεινε ότι «tα έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Μάνδρας προχωράνε με ρυθμούς – ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την σύμβαση με τον εργολάβο και την έναρξη τους».

Η πραγματικότητα είναι ότι η Μάνδρα τις προηγούμενες ημέρες, στην πρώτη δυνατή καταιγίδα πλημμύρισε ξανά, η εθνική έκλεισε για ώρες, οι δρόμοι μετατράπηκαν ξανά σε ποτάμια, υπόγεια και ισόγεια πλημμύρισαν.

Σήμερα, η κυρία Δούρου προσήλθε στην διυπουργική (αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο ΥΠΕΣ αλλά τελικά έγινε στη Βουλή καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση δυο εκρηκτικών μηχανισμών) με στιλ «επιμελώς-ατημέλητο», άβαφη, με τα μαλλιά της πρόχειρα πιασμένα πάνω και μια ριχτή σκούρα χακί μπλούζα, σε αντίθεση με την εικόνα της κοκκέτας που έχει υιοθετήσει τελευταία, με το βαρύ βάψιμο, το πάντα καλοχτενισμένο μαλλί και το προσεγμένο ντύσιμο.

Το look της θλιμμένης είχε και λίγες ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα τον περασμένο Νοέμβριο, όταν εμφανίστηκε με το περίφημο «γιακαδάκι» προκαλώντας πολλά σχόλια.

Η Ρένα Δούρου στην διυπουργική σήμερα:

Η κυρία Δούρου με το περίφημο γιακαδάκι της: