Ένα υπέρ-αυτοκίνητο από το Κατάρ που… τρομάζει.

3 Φεβρουαρίου, 2016 7:02 ΜΜ
More videos

Η μεγάλη πρεμιέρα στο Motor Show του Κατάρ που άνοιξε τις πύλες του στις 28 Ιανουαρίου, αφορούσε αναμφίβολα το Elibriea Equvallas. Πρόκειται για ένα δραματικό supercar που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει και το επόμενο batmobile.

Η Elibriea Automotive έχει έδρα στη Ντόχα και σε ρόλο ιδρυτή αλλά και σχεδιαστή, είναι ο ντόπιος Abdul Wahab Ziaullah. Το πλάνο του αφορά έναρξη παραγγελιών τον προσεχή Μάρτιο και πρώτες παραδόσεις τον Δεκέμβριο – αν και πρέπει να παραδεχθούμε πως αυτό το πλάνο φαντάζει μάλλον αισιόδοξο.

Το Equvallas είναι γεμάτο γωνίες και εφοδιάζεται με κινητήρα που σύμφωνα με τη Doha News, προέρχεται από τη General Motors. Μία ματιά στο επίσημο website της Elibriea, μας οδήγησε σε μερικές επιπλέον πληροφορίες για αυτόν, όπως για παράδειγμα την απόδοση της τάξης 800 ίππων και πως είναι ατμοσφαιρικός.

Παράλληλα, το αραβικό supercar θα έχει την κίνηση στον πίσω άξονα, με την ισχύ να περνά στους τροχούς μέσω σειριακού κιβωτίου 6 σχέσεων ενώ το σασί είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα.

Παράλληλα, στην ενότητα… χορηγών (κι όμως, υπάρχει τέτοια ενότητα) αναφέρεται μόνο το Ali Bin Ali Group ενώ αν ενδιαφέρεστε για δουλειά, υπάρχουν κενές θέσεις σε διάφορα τμήματα της Elibriea.

Κοινώς, απολαύστε τις φωτογραφίες και το βίντεο γιατί συνήθως ένα μείγμα πληροφοριών σαν το παραπάνω, οδηγεί στο συμπέρασμα πως δύσκολα θα δούμε το Equvallas να μπαίνει στην παραγωγή.

Ακολουθήστε μας στο facebook: