Ένα απίθανο μουσείο με μινιατούρες στο Παρίσι!

4 Φεβρουαρίου, 2015 2:20 ΠΜ
More videos

Το περίφημο “Musée Miniature et Cinéma” βρίσκεται στην 60 Rue Saint-Jean στη Λυών της Γαλλίας και στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτήριο του 16ου αιώνα.

Ιδρύθηκε από τον καλλιτέχνη Dan Ohlmann, ο οποίος είχε δύο πάθη στη ζωή του: τις μινιατούρες και το σινεμά. Το μουσείο διαθέτει πάνω από εκατό κινηματογραφικές σκηνές σε μινιατούρες σε κλίμακα 1:12.

Η ρύθμιση του φωτισμού, η πιστή αντιγραφή των σκηνών με χρήση κατάλληλων υλικών αλλά και η επιμονή στη λεπτομέρεια κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει ως πρωτότυπο και μάλιστα στο κανονικό του μέγεθος.

tilestwra.gr - Μουσείο με μινιατούρες στο Παρίσι!

Πάνω από 300 σκηνικά και αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων πραγματικών μικρογραφιών κινηματογραφικών σκηνικών, κοστούμια, μακέτες, μάσκες, ψεύτικα ζώα, ρομπότ, τέρατα και άλλα μπορεί κάποιος να δει στο μουσείο. συνθέτουν αυτό το τμήμα του μουσείου.

Πολλά από αυτά τα κομμάτια έχουν αποκτηθεί από τα μεγαλύτερα αμερικανικά, βρετανικά, γερμανικά και γαλλικά στούντιο μετά τη χρήση τους και επιτρέπουν στους επισκέπτες να κατανοήσουν καλύτερα τα θαύματα που δημιουργούνται από τους μάγους των ειδικών εφέ.

tilestwra.gr - Μουσείο με μινιατούρες στο Παρίσι!tilestwra.gr - Μουσείο με μινιατούρες στο Παρίσι!tilestwra.gr - Μουσείο με μινιατούρες στο Παρίσι!tilestwra.gr - Μουσείο με μινιατούρες στο Παρίσι!tilestwra.gr - Μουσείο με μινιατούρες στο Παρίσι!tilestwra.gr - Μουσείο με μινιατούρες στο Παρίσι!tilestwra.gr - Μουσείο με μινιατούρες στο Παρίσι!tilestwra.gr - Μουσείο με μινιατούρες στο Παρίσι!

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: