Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη…

10 Μαρτίου, 2016 11:38 ΜΜ
More videos

Καθώς περπατούσε δίπλα από την λίμνη Kurtna Matasjarv που βρίσκεται στην Εσθονία, ένα μικρό αγόρι παρατήρησε κάτι παράξενο. Υπήρχε ένα σημείο στο έδαφος όπου δεν φύτρωνε καθόλου βλάστηση.

Ακολούθησε τη νοητή γραμμή στην οποία συνέχιζε να μην υπάρχει βλάστηση και είδε ότι κατέληγε μέσα στη λίμνη. Αυτό που του έκανε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι από κάποιο σημείο της λίμνης έβγαιναν φυσαλίδες. Σαν κάτι να υπήρχε εγκλωβισμένο από κάτω.

Το παιδί το είπε σε κάποιους που βρήκε στο δρόμο του, εκείνοι σε κάποιους άλλους και πολύ σύντομα ξεκίνησε μια έρευνα που οδήγησε σε μια απρόσμενη ανακάλυψη.

Καθώς περπατούσε κοντά στη λίμνη της Εσθονίας Kurtna Matasjarv, ένα μικρό αγόρι εντόπισε κάτι περίεργο.
Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Υπήρχε ένα σημείο δίπλα στη λίμνη στο οποίο δεν υπήρχε καθόλου βλάστηση. Μέσα στη λίμνη πρόσεξε ότι υπήρχαν φυσαλίδες. Έσκυψε, έβαλε το χέρι του αλλά δεν έπιασε κάποιο δοχείο που θα μπορούσε να δημιουργεί τις φυσαλίδες.
Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Το αγόρι μη ξέροντας τι να κάνει, έτρεξε και ειδοποίησε κάποιους άντρες που βρήκε στο δρόμο του. Εκείνοι πήγαν στο σημείο και αφού έσκαψαν λίγο με τα χέρια τους κατάλαβαν ότι για να ανακαλύψουν τι υπάρχει από κάτω θα έπρεπε να ζητήσουν βοήθεια από τις αρχές.
Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Πολύ σύντομα περισσότεροι άνθρωποι με τον κατάλληλο εξοπλισμό ήταν στη λίμνη για να ξεθάψουν αυτό που υπήρχε στον πυθμένα της.
Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Μετά από λίγο σκάψιμο έπεσαν πάνω σε κάτι μεταλλικό.
Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Αρχικά πίστεψαν ότι ήταν κάποιο αυτοκίνητο.

Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Αλλά μετά από λίγο περισσότερο σκάψιμο, είδαν μια καταπακτή.
Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Γοητευμένοι από το μυστήριο, συνέχισαν την επιχείρηση.Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Μετά από λίγη ώρα, που τους φάνηκε αιώνας, το περίεργο αντικείμενο αποκαλύφθηκε.
Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Ήταν ένα τανκ από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε σχεδόν άριστη κατάσταση.Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Το τανκ ήταν σοβιετικής κατασκευής. Ένα Τ-34/76Α. Είχε όμως πέσει στα χέρια των Γερμανών και για αυτό υπάρχει στο πλάι του ο «σταυρός».
Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Πιστεύεται ότι οι Γερμανοί έκρυψαν το τανκ στη λίμνη για να μην το χρησιμοποιήσουν εναντίον τους οι Ρώσοι.
Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Το τανκ, το οποίο ζύγιζε πάνω από 27 τόνους, έμεινε κρυμμένο στον πυθμένα της λίμνης για περισσότερο από μισό αιώνα!
Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Το περίεργο: Η ανακάλυψη του μικρού αγοριού έγινε σε μια λίμνη που βρίσκεται μόλις 300 μέτρα μακριά από ένα γήπεδο γκολφ! Και όμως, ποτέ δεν είχε καταλάβει κανείς το παραμικρό μέχρι εκείνη τη μέρα.

Ένα αγόρι παρατήρησε κάτι περίεργο σε μια λίμνη. Ήταν η πιο απρόσμενη ανακάλυψη..Το ακόμη πιο περίεργο; Με λίγο «συμμάζεμα» το τανκ λειτουργούσε μια χαρά!
Παρακολουθήστε στο βίντεο την τεράστια προσπάθεια που χρειάστηκε για να  απεγκλωβιστεί το τανκ από την λάσπη.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: dinfo.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: