Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΈμπορος σε Μητσοτάκη: «Ψήφιζα ανέκαθεν ΣΥΡΙΖΑ τώρα όμως θα στηρίξω εσένα»

Έμπορος σε Μητσοτάκη: «Ψήφιζα ανέκαθεν ΣΥΡΙΖΑ τώρα όμως θα στηρίξω εσένα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τη Στοά Εμπόρων, στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του εορταστικού διημέρου “Ζήσε την Αθήνα στα Σημεία” που διοργανώνει σήμερα και αύριο ο Δήμος Αθηναίων.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ πέρασε από όλα τα καταστήματα της στοάς, τα οποία άνοιξαν πρόσφατα και λειτουργούν στο πλαίσιο της Κοινωνικής και Αληλλέγυας Οικονομίας (Κ.Αλ.Ο), παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα με κοινωνικό και περιβαλλοντικό όφελος. Μεταξύ αυτών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μία επιχείρηση που παράγει χειροποίητα αντικείμενα από τις σελίδες αδιάθετων τευχών του περιοδικού «σχεδία» με τη μέθοδο της δημιουργικής ανακύκλωσης (upcycling). Ο κοινωνικός σκοπός των επιχειρήσεων, πάντως, όπως εξήγησαν οι απασχολούμενοι στα καταστήματα της στοάς στον κ. Μητσοτάκη, δεν σχετίζεται μόνο με τα προϊόντα που πωλούν αλλά και με το ότι σε μερικές από αυτές απασχολούνται άνθρωποι από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στις συζητήσεις που είχε ο Πρόεδρος της ΝΔ με τους απασχολούμενους στις κοινωνικές επιχειρήσεις δεν έλειψαν και οι αναφορές σε πολιτικές προτιμήσεις. Μάλιστα ένας από αυτούς του είπε “εγώ ψήφιζα ανέκαθεν ΣΥΡΙΖΑ, όμως αυτή τη φορά θα στηρίξω εσάς”.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται ειδικά αυτό το διήμερο στη στοά, μαθητές γυμνασίου της Αθήνας τυπώνουν ευχετήριες κάρτες για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι επισκέπτες μπορούν να συμπληρώσουν μια κάρτα με μια δική τους ευχή και να την κρεμάσουν μαζί με τις άλλες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στην κάρτα του “Υγεία, ευτυχία και χαρά για το 2019!”.

download 3
download 2 1
download 1 1
download 3 2Τα πιο σημαντικά