Έμποροι ναρκωτικών ξεφορτώνουν ανενόχλητοι 2 τόνους κάνναβη σε παραλία γεμάτη με τουρίστες!

29 Σεπτεμβρίου, 2015 11:13 ΠΜ
More videos

Δεν υπάρχει ίσως κάτι πιο θρασύ από αυτό. Μια συμμορία εμπόρων βγήκε με ένα φουσκωτό τύπου Zodiac, σε μια παραλία στην Costa Del Sol και στη συνέχεια ξεφόρτωσαν με άνεση 2 τόνους κάνναβης μπροστά στα μάτια των τουριστών για να τα μεταφέρουν στη συνέχεια σε ένα φορτηγό που βρισκόταν εκεί.

Η αξία των ναρκωτικών λέγεται ότι άγγιζε τις 6 εκατ. λίρες Αγγλίας, σε περίπτωση που πωλούνταν στην Βρετανία και καταγράφηκε σε βίντεο.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το Σάββατο γύρω στις 13:30 το μεσημέρι στην παραλία Τουμπαλίτα, μία δημοφιλή παραλία για βρετανούς τουρίστες και ομογενείς.

o-DRUG-DEALING-570

Το βίντεο τραβήχτηκε μόλις τρεις μήνες μετά από το περιστατικό, όπου διακινητές σταμάτησαν στην ακτή σε απόσταση αναπνοής από το Γιβραλτάρ προκειμένου να απαλλαγούν από τα 1.500 κιλά κάνναβης που μετέφερε, όπως μετέδωσε η Mirror.

Ένας εκπρόσωπος της Ισπανικής Ένωσης Πολιτικών Φρουρών ανέφερε στην Mirror: «Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι τα περιστατικά αυτά τα οποία συμβαίνουν όλο και πιο συχνά, διατηρούνται στις ειδήσεις», τόνισε ο ίδιος.

«Ξανά και ξανά θα ασκήσουμε κριτική για την έλλειψη αξιωματικών στην Πολιτοφυλακή, την έλλειψη υλικών μέσων, κατάλληλα οχήματα για κάθε σταθμό εργασίας που ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά της περιοχής που χρησιμοποιούνται, καθώς απαιτούν μεγαλύτερη ασφάλεια στην καθημερινή εργασία των αξιωματικών».

Μετά το προηγούμενο βίντεο η Ένωση ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε ανίκανος να δει πως οι εγκληματικές συμμορίες μετέφεραν λαθραία ναρκωτικά δίχως να έχουν το φόβο της σύλληψης.

Πάντως και στις δύο περιπτώσεις κανένας από τους θεατές δεν κάλεσε την αστυνομία.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: mirror.co.uk

Ακολουθήστε μας στο facebook: