Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΈμιλυ Κολιανδρή: «Γνώρıσα τον Χρήστο Λоύλη στα 22 μου, δεν κατάλαβα πώς...

Έμιλυ Κολιανδρή: «Γνώρıσα τον Χρήστο Λоύλη στα 22 μου, δεν κατάλαβα πώς πέpασε μία ζωń»

H Έμιλυ Κολιανδρή ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην σειρά Ηλέκτρα της ΕΡΤ, μίλησε για την προσωπική της διαδρομή, και σ’ έναν μεγάλο σταθμό που είναι ο σύζυγός της Χρήστος Λούλης.

«Τον Χρήστο τον γνώρισα 22 χρονών. Συναντηθήκαμε ωραία στη ζωή, σε μία πολύ τρυφερή ηλικία, και δύσκολη, γιατί ακόμα δεν είχαμε κάνει ακόμα στέρεα βήματα στη δουλειά. Γνωριστήκαμε και σε περίεργες συνθήκες, στις πρόβες του Λευτέρη Βογιατζή. Παρόλα αυτά, αυτό κάπως μας ένωσε. Μείναμε μαζί 7-8 χρόνια μέχρι να αποφασίσουμε να παντρευτούμε. Δεν κατάλαβα ποτέ πώς πέρασε μία ζωή», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Δείτε το βίντεο«Με τα παιδιά, εκεί κι αν δεν κατάλαβα τι μας βρήκε, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι πέρασαν 12 χρόνια που έχουμε τον Αλέξανδρο. Είναι η φύση αυτής της δουλειάς, που δεν σε αφήνει να βαρεθείς. Συγκατοικήσαμε νωρίς γιατί ο Χρήστος δεν έμενε μόνος του πριν, ήταν με τους γονείς του. Νωρίς μου κουβαλήθηκε!», συμπλήρωσε με χιούμορ.

Η συγκατοίκηση ήταν όπως την είχε φανταστεί η Έμιλυ Κολιανδρή

Η Έμιλυ Κολιανδρή αναφέρθηκε και στα πρώτα χρόνια της συγκατοίκησης με τον Χρήστο Λούλη, λέγοντας: «Ωραία ήταν, όπως το είχα φανταστεί. Ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Χρήστο, δεν τον πίεσα εγώ, είχα μεγάλη χαρά γι’ αυτό που συνέβαινε, δεν είχα χρόνο για να γκρινιάξω. Κάποια στιγμή εκείνος πήγε στρατό, τα καλοκαίρια ήμασταν χώρια σε διαφορετικές δουλειές. Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό μίας σχέσης, να παίρνεις αποστάσεις και να ξανασυναντιέσαι. Αυτό είναι ένα απ’ τα μυστικά μας».

Και κατέληξε σε αυτό το σκέλος, λέγοντας: «Έχω σκεφτεί ότι καλύτερος γονιός σίγουρα, είναι πολύ καλός πατέρας. Είναι θαυμαστός ο τρόπος που διαχειρίζεται τις κρίσεις, που καταφέρνει να μην φωνάζει, γιατί εγώ δεν το κατορθώνω εύκολα, κάνει τα πράγματα μες στο σπίτι να λειτουργούν σαν παιχνίδι. Τον παρακολουθώ, καταλαβαίνω πώς το κάνει, απλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω».

Τα πιο σημαντικά