Η εμφάνιση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς που απογοήτευσε

27 Οκτωβρίου, 2017 11:00 ΠΜ
More videos

Μια εμφάνιση που δεν την κολάκευε καθόλου έκανε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, στο γκαλά της FIFA για τους κορυφαίους της σεζόν 2016-17.

Μπορεί στην ειδική εκδήλωση που έγινε στο Λονδίνο καλεσμένοι να ήταν όλοι οι σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ωστόσο η διάσημη ηθοποιός κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο και, δυστυχώς για την ίδια όχι για καλό λόγο.

Η Τζόουνς ήταν ανάμεσα σε αυτούς που απένειμαν βραβεία στη διάρκεια του γκαλά, έχοντας ως παρτενέρ τον Ντιέγο Φορλάν, και η εμφάνισή της συζητήθηκε αλλά όχι για καλό. Πολλοί σχολίασαν ότι το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Βέβαια, η συνολικά απογοητευτική εμφάνιση της Τζόουνς οφείλεται κυρίως στο ντύσιμο και το styling που επέλεξε για τη βραδιά.

Reuters

Reuters

Ούτε η τουαλέτα της, ούτε το στιλ των μαλλιών  και το μακιγιάζ της δεν την κολάκευαν με αποτέλεσμα να… ακούσει ιδιαίτερα άσχημα σχόλια.

Reuters

Reuters

«Η σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας χαμογελά σαν τον… Τζόκερ», είπαν κάποιοι ενώ πολλοί επεσήμαναν ότι η 48χρονη είναι «αγνώριστη από τις πλαστικές».

Reuters

Reuters

Ακολουθήστε μας στο facebook: