Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Έμεινε» στην ανηφόρα η κλούβα που μετέφερε τον Αλκέτ Ριζάι

«Έμεινε» στην ανηφόρα η κλούβα που μετέφερε τον Αλκέτ Ριζάι

Ένα απρόοπτο συμβάν διέκοψε την προγραμματισμένη μεταγωγή του βαρυποινίτη κρατούμενου στις φυλακές Δομοκού, Αλκέτ Ριζάι, στο νοσοκομείο Λαμίας, το πρωί της Πέμπτης (11/04).

Σύμφωνα με το lamiareport, η κλούβα που μετέφερε τον καταδικασμένο Αλβανό κακοποιό, για ανθρωποκτονίες αλλά και για την κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο, έμεινε στις ανηφόρες του Δομοκού λίγο πριν από το «16».

Σημειώνεται πως χρειάστηκε να μεταβεί στο σημείο άλλη κλούβα για να παραλάβει τον ίδιο και τη φύλαξή του και ενώ στο κέντρο της Αστυνομίας είχε σημάνει συναγερμός για την επιτήρηση του χώρου.

Πριν από τρεις περίπου εβδομάδες, σύμφωνα με το lamiareport.gr, η Διοίκηση του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Άμφισσας, είχε δημοσιοποιήσει τη συνάντησή της με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, στον οποίο μεταξύ άλλων είχαν δείξει και φωτογραφίες από «την προσβλητική πλέον για όλους κατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων της Εξωτερικής Φρουράς», όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά.

Τα πιο σημαντικά