Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
διάφοραΈμεινε κρυφό για χρόνια: Η άγνωστη σχέση της Αγγελικής Νικολούλη με τον...

Έμεινε κρυφό για χρόνια: Η άγνωστη σχέση της Αγγελικής Νικολούλη με τον Κώστα Καραμανλή

Η Αγγελική Νικολούλη είναι ίσως αυτή τη στιγμή η κορυφαία και πιο αναγνωρίσιμη αστυνομική ρεπόρτερ, έχοντας «γράψει» τα δικά της χιλιόμετρα, με την ίδια να έχει όμως τις δικές της ξεχωριστές πτυχές στη ζωή της, με μια από αυτές να έχει σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Τι συνδέει τη δημοσιογράφο, ωστόσο, με την οικογένεια του άλλοτε αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας; Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε πως πέρα από το «Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη ασχολείται και με τη συγγραφή αστυνομικών θρίλερ που βασίζονται σε αληθινές πολύκροτες ιστορίες που αποκάλυψε η εκπομπή, καταγράφοντας το εγκληματικό προφίλ στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Καστανιώτη τρία βιβλία, τα «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», «Θάνατος με χείλη κόκκινα» και «Έρωτας φονιάς», που έγιναν best – seller, με την Νικολούλη να ζει πρόσφατα στιγμές θρίλερ.

Η… συγγένεια με την οικογένεια Καραμανλή

Έχει ένα γιο τον Κωνσταντίνο, που τελείωσε σκηνοθεσία κινηματογράφου στην Αγγλία και στην Αμερική όπου και παραμένει, ακολουθώντας το επάγγελμα που επέλεξε. Το όνομα Κωνσταντίνος του το έδωσε ο νονός του, ο αείμνηστος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

nikolouli andras 1

Ο ιστορικός Έλληνας πρωθυπουργός, μάλιστα, υπήρξε κουμπάρος της Νικολούλη, αφού για 22 χρόνια (1987-2009) υπήρξε παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη που υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Με πρωτοβουλία του τελευταίου, η κουμπαριά «σφραγίστηκε» στο γάμο, αλλά και τη βάπτιση του παιδιού τους.

Πηγή: athensmagazine.grΤα πιο σημαντικά